Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BOSE

bose soundlink revolve

BOSE: Innováció az audio berendezések világában

Az amerikai BOSE Corporation-t 1964-ben alapította Dr. Amar BOSE, aki ifjúkorát az akusztika tanulmányozásának szentelte, amelyet később saját hangrendszerének kifejlesztésében alkalmazott. Munkája során feltalálta a hangvisszaverődés újfajta, reflexiókkal történő reprodukálásának módját, és megpróbálta eljuttatni mindenkihez, akik a legjobb minőségű zenét akarták otthon hallgatni. Ma, neki köszönhetően, a BOSE a csúcskategóriás hangszórókról, házimoziról, fejhallgatókról és professzionális kereskedelmi hangrendszerekről ismert.

BOSE Soundbar

Kifinomult és rendkívüli BOSE HiFi rendszerek

Üdvözlünk az erősítők és házimozik fantasztikus világában. A BOSE soundbarok és mélynyomók kombinációjával egyszerre élvezheted az összes fejlett funkciót. Filmnézés közben minden suttogott párbeszéd teljesen érthetővé válik. Amikor igazi akcióra kerül a sor, a kiváló minőségű térhatású hangzás az egész nappaliban valósághű élményt biztosít. Amikor pedig zenét hallgatsz otthon, a BOSE hangszórók a Direct/Reflecting technológiát használják a hangok elmosódásához, hogy úgy érezd, mintha koncerten lennél.

BOSE hangszórók minden alkalomra

Még a kisebb BOSE hangszórókkal is úgy érezheted, mintha egy nagy hangszórórendszert hallgatnál. Hallgass zenét bármikor és bárhol a BOSE hordozható vezeték nélküli hangszórókkal. A népszerű online hangszolgáltatásokhoz való hozzáféréssel rendelkező multiroom hangszórókkal a zenehallgatás gyerekjáték. A BOSE Home Smart hangszórókat összekapcsolhatod az Amazon Alexával, és hangutasításokkal vezérelheted egész otthonodat.

BOSE hangszórók
BOSE fülhallgató

Precíz BOSE fejhallgató, amit mindenki szeretni fog

A BOSE számítógépes fejhallgató zajszűrő mikrofonnal és könnyű kialakítással rendelkezik a hosszantartó lejátszásokhoz. A szenvedélyes futók számára a BOSE izzadság- és nedvességálló vezeték nélküli fejhallgatói biztonságosan illeszkednek a fülbe. A zajszűrő technológiával ellátott fejhallgató és fülhallgató egyaránt kiküszöböli a városi zajt, a speciális BOSE Frames audio napszemüvegek pedig védik a látásodat az UV-sugaraktól, és eredeti módját kínálják a zenehallgatásnak.

BOSE - a zenével összekapcsolt otthon

Van otthon egy nagy és hangos hangszóród, de szeretnél még többet? A BOSE SoundTouch Link adapterrel, amely a régi hangszórókhoz csatlakoztatva vezeték nélküli vezérlést tesz lehetővé telefonodon keresztül, mostantól az egész otthonodban használhatod. Ha további BOSE hangszórókkal bővítenéd a gyűjteményedet, akkor a telefonoddal és a Bluetooth segítségével egyszerre oszthatod el a zenét az összes eszközödön.

BOSE hangszóró
Paraméterek módosítása
120 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10