Oldal frissítése

BOSE fejhallgatók és fülhallgatók

Sluchátka BOSE - banner

BOSE fej- és fülhallgatók: Átlag feletti minőség minden tekintetben

A csúcsminőségű professzionális hangosítási technikáról híres amerikai BOSE cég már 1964-ben elkezdte gyártani audioberendezéseit. A BOSE Corporation audiorendszerei kivételes hangzását azonban nem csak hangstúdiók és mozitermek számára szerette volna biztosítani, hanem az embereknek is otthonaikban. Ezért elkezdett pl. mindenféle fajtájú és méretű fej- és fülhallgatókat gyártani, amelyek segítségével bárhol és bármikor élvezheted a zenehallgatást.

Sluchátka BOSE

A BOSE fej- és fülhallgatók nem mindennapi színvonala 

Azon kívül, hogy a BOSE fej- és fülhallgatók gazdag, élethű, valamint erőteljes basszusokkal rendelkező hangzást biztosítanak, minden bizonnyal elégedett leszel azok kopás- és törésálló minőségi anyagaival is. Nyilván az ergonomikus formák is elnyerik tetszésedet, amelyek kényelmet garantálnak hosszú idejű viselet vagy sportolás közben is. A BOSE fej- és fülhallgatók esetében természetes a jelentős számú funkció is, amelyek kényelmesebbé teszik a zenehallgatást.

BOSE fej- és fülhallgatók bármikorra

Hallgasd kedvenc előadóidat BOSE fej- és fülhallgatókkal otthonod kényelmében, utazáskor, a városi utcákon vagy futás közben az erdőben. Otthonodon kívül sem kell csak a fülhallgatóhasználatra szorítkozni. A BOSE fejhallgatók összecsukható felépítésének és a praktikus toknak köszönhetően a legjobb zenéidet kézitáskádban is magaddal viheted. A kisebb méretű BOSE fülhallgatók ötletes alakjuknak köszönhetően sportolás közben sem esnek ki a füledből.

Sluchátka BOSE Acoustic Noise Cancelling
Sportovní sluchátka BOSE

Pulzusmérés BOSE sportfülhallgatókkal

A BOSE sportfülhallgatók képesek zenehallgatás közben a pulzusodat is mérni. Az Android és iOS operációs rendszerekhez tervezett BOSE Connect mobilalkalmazásnak köszönhetően egyszerűen, valós időben kísérheted figyelemmel elért eredményeidet. Sőt, a vezeték nélküli BOSE sportfülhallgatóknak hála búcsút inthetsz a zavaró kábelnek, valamint megspórolhatod a különálló pulzusmérő árát.

A BOSE szabadalmaztatott technológia kiszűri a környezeti zajokat

A BOSE Acoustic Noise Cancelling technológia a piacon az egyik leghatékonyabb környezeti zajcsökkentő. A nem kívánt zajokat ugyanis elektronikusan nyomja el, így az sokkal eredményesebb mint csupán a kagylók szigetelése. A BOSE környezeti zajcsökkentő fülhallgatók viselésével az utca zaja nélkül hallgathatod kedvenc zenédet, így annak minden egyes hangját hallhatod.

Sluchátka BOSE s redukcí okolního ruchu
Paraméterek módosítása
23 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10