Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BOSE hangfalak és hangszórók

BOSE Soundbar - banner

BOSE: Hangsugárzók a tökéletes hangélményért

Az amerikai BOSE vállalat már indulása óta újdonságokkal színesíti a hangszórók világát. Az 1964-ben alapított BOSE készülékei több, mint 50 éves fejlesztésen mentek keresztül. A lenyűgöző hangminőségnek köszönhetően a mai BOSE hangfalak már a hangrendszerek csúcsát jelentik.

BOSE Soundbar

BOSE márka – egyértelmű választás

A professzionális zenei színtér sokéves tapasztalata és a mindig megújuló fejlesztések mind-mind visszaköszönnek a BOSE hangszóróiban. A készülékek elsősorban kristálytiszta térhangzással és utánozhatatlan basszussal büszkélkedhetnek. Az innovatív technológiákkal való együttműködés eredményeképp a BOSE hangsugárzók praktikus megjelenése abszolút beleillik a mai modern világ trendjeibe.

BOSE házimozik és Bluetooth hangszórók

BOSE házimozik és hangszórók filmnézés közben kivételesen teljes hangzásban részesítenek, ezáltal teljes mértékben belemerülhetsz minden izgalmas pillanatba. A párbeszédek jobb hallhatóságát lehetővé tévő technológiának köszönhetően semmiről sem fogsz lemaradni. A BOSE vezeték nélküli hangsugárzóival útközben is tökéletes hangzásra számíthatsz. Praktikus méreteik és Bluetooth csatlakozásuk révén bárhol átadhatod magad a kedvenc zenéidnek.

Domácí kino BOSE
Multiroom reproduktory BOSE

BOSE HiFi hangszórók

Az aktív, térhangzású vagy polcra helyezhető BOSE hangfalak tökéletes hangzást biztosítanak az otthonodban. A BOSE fejlesztői a hangsugárzókba épített csőszerű rendszerrel létrehozták a BOSE új, waveguide technológiáját. A kis mennyiségű levegő hatékony, nagy mennyiségű hanggá alakítása során a növekvő hang még magas hangerőn és alacsony frekvencián is torzításmentesen hallható.

Tapasztald meg az élő koncertek élményét a BOSE hangsugárzókkal

A Direct / Reflecting® technológiával ellátott BOSE hangszórók igazi koncertélményt varázsolnak a szobádba. A koncerthelyiségekben visszaverődő hangok imitációjának érdekében az ezzel a technológiával rendelkező BOSE hangsugárzók realisztikus és térhatású hangzást biztosítanak.

BOSE hangsugárzók Direct/Reflecting technológiával
BOSE hangsugárzók AdaptiQ hangkalibráló rendszerrel

A BOSE rendkívül gyors hangkalibráló rendszere

Az optimális teljesítmény elérése érdekében az egyedülálló BOSE ADAPTiQ® technológia nyújt segítséget a BOSE hangrendszerek és BOSE házimozirendszerek beállításában. Csak helyezd fel a speciális, mikrofonnal ellátott fejhallgatót és helyezkedj el a szobában található kedvenc helyeden, ahol zenét szoktál hallgatni. Az elemzésből kapott információk szerint a szobában hallható legjobb hangzásélmény garantálásához a rendszer automatikusan konfigurálja a BOSE hangsugárzókat.

Paraméterek módosítása
94 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20