Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BEURER

Beurer

Beurer: szeretnénk, ha jól éreznéd magad!

A Beurer márka 1919 óta világszerte az egészség és a jó közérzet szinonimája. Több mint 500 terméket kínál több átfogó termékcsaládban, a megelőzésre és diagnosztikára összpontosító orvosi termékektől kezdve a babaápolási, szépségápolási, levegőtisztítási és terápiás, valamint és masszázseszközökig. A Beurer komolyan veszi a vásárló iránti felelősséget, és folyamatosan aláveti magát a legrangosabb intézetek kritikus ellenőrzési eljárásainak, amelyek tükrözik a Beurer termékek magas minőségi színvonalát. Inspirálódj, és élvezd az élet tiszta örömét!

Beurer masszírozó

Beurer - elégedettség és pihenés az első helyen

Élvezd a jól megérdemelt kényelmet a Beurer termékekkel - legyen szó akár a fizikai állapotodról és a kapcsolódó diagnosztikai és terápiás termékekről, vagy egy olyan termékcsaládról, amely segít a jobb alvásban és pihenésben. Élvezd a fényterápiát, relaxálj az aromadiffúzorokkal, vagy próbáld ki a Shiatsu és más masszázsfajtákat. A Beurer termékek széles választéka aktívan támogatja a jólétedet.

Gondoskodj szépségedről és egészségedről minőségi Beurer termékekkel

A Beurer kozmetikai termékcsalád gondoskodik kezed, lábad, arcod és hajad egészségéről. Akár a modern IPL technológiát választod a tartós szőrtelenítéshez, akár a körmeid professzionális szintű otthoni ápolását, nem fog hibázni. A Beurer orvosi termékek széles választékával is támogatja egészséged. Ebbe a kategóriába tartoznak a vérnyomásmérők, az otthoni és hordozható EKG-k, a pulzoximéterek, vagy a különböző inhalációs és testhőmérséklet-mérő vagy elektromos izomstimulációs készülékek.

Beurer pulzoximéter
Beurer elektrostimulátor

A Beurer segít a saját és gyermekeid aktív életmódjának fenntartásában

A Beurer Active termékcsaláddal elérheted céljaidat - a sporttevékenység- és pulzusmérők, valamint az elektromos stimulációs és masszázs termékek segítenek ebben. A Beurer a kisgyermekeidről is gondoskodik. A babaápolási kínálatban az okos dajkáktól és babamérlegektől kezdve a hőmérőkön és mellszívókon át a bébiétel-melegítőkig és gőzsterilizátorokig minden megtalálható. Minden, amire szüksége lehet a kisbabád gondozásához és a vele való boldog élethez.

Paraméterek módosítása
223 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15