Oldal frissítése

Beurer IL 60

5 1 értékelés
43 690 Ft

Beurer IL 60

A Beurer IL 60 infravörös lámpa a terápiás besugárzás segítségével kezeli és szünteti meg a különböző betegségeket. Megfázás vagy izomfeszülés esetén értékelni fogod az infravörös fényt. A készülék innovatív kialakításával és a Beurer infravörös lámpa hatékonyságát növelő fejlett funkcióival örvendeztet meg. A terápiás eszköz besugárzási területe 40 × 30 cm, teljesítménye pedig eléri a 300 W-ot. A kényelmes dőlésbeállítást gumikarok biztosítják, míg az automatikus időzítő lehetővé teszi a megfelelő kezelési idő beállítását. A Beurer infravörös lámpa csomagja a készülék biztonságos használatához védőszemüveget tartalmaz.

A Beurer IL 60 infravörös lámpa legfontosabb jellemzői

  • Az infravörös fény alkalmazható támogató terápiaként vagy kozmetikai kezelés támogatására
  • Állítható időzítő 1-15 percig
  • Automatikus kikapcsolás a beállított idő letelte után
  • 100% UV blokkolás
  • 40 × 30 cm méretű, kiváló minőségű üvegkerámia lap
  • Az aktív szellőzés megakadályozza a készülék túlzott felmelegedését
  • A lámpa stabil állvánnyal rendelkezik
  • Gumi fogantyúk az infravörös lámpa szögének beállításához
  • 2 méteres tápkábel

A Beurer IL 60 nagy besugárzási mezővel rendelkezik

A hatékony infravörös sugárzás alkalmazása még egyszerűbbé válik, mivel a Beurer IL 60 40 × 30 cm-es sugárzó felülettel, és akár 300 W-os teljesítménnyel rendelkezik. Az infravörös fény könnyen a megfelelő irányba állítható a dőlésszög beállítására szolgáló gumikarok segítségével. A készülék lapja SCHOTT NEXTREMA® üvegkerámiából készült, amelyet Németországban gyártanak. Ezért a Beurer IL 60 rendkívül tartós és lehetővé teszi az intenzív használatot.

Az infravörös lámpa használata biztonságos

A Beurer IL 60 praktikus túlmelegedés elleni védelemmel, aktív szellőzéssel és UV-blokkolóval rendelkezik. A fűtőfelület alatt található kijelző és a kezelőszervek a kezelési idő (1-15 perc) egyéni beállításához. A beállított idő letelte után a Beurer IL 60 infravörös lámpa automatikusan kikapcsol. Védőszemüveget is kapsz, hogy megvédd szemedet az erős fénytől. A Beurer infravörös lámpától 2 m hosszú kábel indul, amely rugalmas felhasználási lehetőségeket biztosít.

Paraméterek

Teljesítmény

Teljesítmény 300 W

Funkciók

Funkciók Állítható szög

Aljzat típusa

Ország Csehország

Tulajdonságok

Funkciók Állítható dőlésszög, Időzítő, Túlmelegedés elleni védelem
Pótakkumulátor Nem
Kód:  Beuinf53
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4211125616953

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10