Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Bellissima

Bellissima

Bellissima: A szépség nem várhat

A Bellissima egy olasz vállalat, amely azokat a nőket célozza meg, akik szeretik az ápolt megjelenést és azt szabadságot, amikor otthonuk kényelmében alakíthatják ki frizurájukat. De a Bellissima nem csak a hajápolásról szól, hanem a testápolásról, a bőrápolásról és a körömápolásról is. Ezen a négy területen a Bellissima lehetőséget ad a nőknek, hogy minden nap felfedezzék szépségüket.

Bellissima hajszárítók

Bellissima hajszárítók - a mindig tökéletes frizuráért

A Bellissima professzionális hajszárítók nagyszerűen kezelhetőek, és tökéletes frizuák készíthetőek a segítségükkel. A váltóáramú motornak köszönhetően olyan kíméletesen szárítják a hajat, hogy az csodálatosan puha és fényes marad. A folyamatosan megújuló termékeket kerámia betétek, ionizátorok, professzionális közeli koncentrátorok és különböző diffúzorok egészítik ki, amelyek segítik a formázást. A legújabb technikai innovációk és a profi fodrászok tapasztalata egyesíti a My Pro Ceramic hajszárítót.

Bellissima hajsütővasak a különböző típusú és méretű fürtökhöz

Göndör fürtök, rövid hullámok és hosszú haj - a Bellissima hajsütővas mindenre képes. A kínálatban klasszikus és kúpos göndörítők egyaránt megtalálhatóak, amelyek természetes hatású hullámokat eredményeznek. Míg a Bellissima My Pro Beach Waves hármas göndörítő a rövid- és hosszú hullámokkal is megbirkózik, addig a kerámia felülettel rendelkező hajgöndörítő a hajadat a sérülés legkisebb veszélye nélkül göndöríti. A Bellissima Ricci and Curl automata forgó göndörítő időzítővel és hangjelzéssel rendelkezik, ami kiváló használatot és tökéletes kényelmet biztosít.

Bellissima hajsütővasak
Bellissima hajvasalókefe

Bellissima vasalókefe - innováció a styling világában

Egy hajápolási innovációt és az egyik legfiatalabb kategóriát a piacon a Bellissima vasalókefék képviselik. Maximális kíméletességgel, egyetlen mozdulattal kiegyenesítik a hajat a tövétől a végéig, és a speciális sörtéknek köszönhetően a göndör hajat is kivasalják. Alkosd meg a tökéletes frizurát a forradalmian új My Pro Magic Straight kefével, amely nemcsak kisimítja és kibontja a hajat, hanem még a hajvégeket is formázza.

A Bellissima hajegyenesítők minden hajtípussal megbirkóznak

Az Intellisense technológiával ellátott Bellissima hajegyenesítők minden hajtípushoz alkalmasak - így minden nő igazán kifejezheti szépségét. Egy intelligens érzékelő segítségével beállíthatod a hajtípusnak megfelelő optimális hőmérsékletet, ami megakadályozza a haj károsodását. Az egy húzásra történő vasalást a kerámia vagy keratin polírozott felületek, az állítható hőmérséklet és a változtatható felületi szélesség teszi lehetővé. A mindig tökéletes frizurához pedig a Bellissima utazó hajvasaló a kézenfekvő választás, amely minden kézitáskában elfér.

Bellissima hajvasalók
Bellissima arctisztító szettek

Bellissima tisztító szettek - kozmetikus nélkül is

A sima és ragyogó bőrért többé nem kell kozmetikushoz menned. Tisztítsd meg bőröd egyetlen mozdulattal otthonod kényelmében a tisztító készleteinkkel. A rendelkezésre álló ergonomikus tartozékoknak és a háromszög alakú formáknak köszönhetően tökéletesen tisztíthatod még az olyan nehezen hozzáférhető területeket is, mint az áll és az orr oldala. A hámlasztó vagy mikromasszázs tartozékkal történő rendszeres ápolás pedig segít revitalizálni a bőrt.

Paraméterek módosítása
64 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20