Oldal frissítése

Bellissima 11877 B-MINI

11 690 Ft

Bellissima 11877 B-MINI

Szeretnéd ha szép fényes és egészséges lenne a hajad? Pontosan ebben lesz segítségedre ez a hajsimító a közismert Bellissima gyártótól. Fantasztikus lesz a frizurád az analóg hőmérséklet-szabályozással 200 és 200 °C között, amelynek köszönhetően a hajegyenesítő a haj minőségének megfelelően, egyéni igények szerint ápolja a hajat. Gyengéd ápolással érhető el a kívánt frizura, amelynek fényt és formát kölcsönöz. A vasaló által kínált teljesítmény 25 W, így néhány másodperc alatt készenléti üzemmódba kerül, azaz 30 s alatt. A vasaló kerámia felülete könnyedén csúszik a hajon, és így nem kell nagy erőfeszítéseket tenned, amikor formázod a hajad. A hajad olyan lesz, mint amilyennek megtervezted. A vasalófelület gyémánt-kerámia felülete könnyedén siklik a hajon, így kevesebb mozdulattal érheted el ugyanazt a hatást. Az elkészült frizura garantáltan feldobja a hangulatodat. A lapszélesség 20 mm.

Hajvasaló Bellissima 11877 B-MINI ...
Hajvasaló Bellissima 11877 B-MINI ...

Az ismert Bellissima 11877 B-MINI hajvasaló fontosabb tulajdonságai

  • Az ismert Bellissima hajvasaló segítségével olyan frizurád lesz, mintha a fodrásztól jöttél volna ki
  • Analóg hőmérséklet-szabályozás
  • Hőmérséklet-tartomány 200 és 200 °C között
  • Az idő, amennyi alatt a készülék meleg lesz mindössze 30 s
  • A lapok gyémánt-kerámia felülettel rendelkeznek
  • A lapszélesség 20 mm
  • Az ionos Bellissima hajvasaló segítségével sima és fényes frizurát készíthetsz
  • A készülék felmelegedése rendkívül gyors a nagy teljesítményű fűtőegységnek köszönhetően
  • Hullámos haj kreálásához is megfelelő választás
  • Beépített biztonsági, automatikus kikapcsolás funkció
  • A kényelmes használatot garantálja a rugalmas kábel, amelynek hossza 1,8 m
  • A biztonsági reteszben bízhatsz a tárolás során
  • Társad lesz a nyaraláson is
  • A hordtáska a tárolásra szolgál
  • A gyártó gondolt a praktikumra is, és ellátta egy hurokkal, hogy fel lehessen akasztani

A népszerű Bellissima hajsimító és hasznos funkció

A hajegyenesítő negatív ion generátorral rendelkezik, amely gondoskodik a sztatikus elektromosság csökkentéséről. A lebegő vasalólapok megfelelően korlátozzák a hajra gyakorolt nyomást, így kellőképpen védik a hajszálat a károsodástól. Ugyanakkor nem kell aggódnod, hogy a hajad elkezd töredezni. A nagy teljesítményű fűtőegységgel a hajvasaló nagyon rövid idő alatt felmelegszik az üzemi hőmérsékletre. Ez a hajvasaló nagyon rugalmas, és gyorsan alkalmazkodik az igényeidhez, és pillanatok alatt hajsütővé alakítható át. Úgy tervezték, hogy tökéletes legyen a hajvasaláshoz, illetve a természetes hullámokhoz is, ezáltal szépítve hajadat. Ha te is azok közé tartozol, akik mindig elfelejtik, hogy vajon kihúzták-e a dugaljból a készüléket, odáig leszel az automatikus kikapcsolás funkcióért. A híres Bellissima hajvasaló remek választás azok számára, akik tökéletes frizurát szeretnének elérni gyengéd formázással.

Hajvasaló Bellissima 11877 B-MINI ...
Hajvasaló Bellissima 11877 B-MINI ...

Egyszerű kezeléssel büszkélkedhet

A közismert Bellissima hajegyenesítő minden hajtípust könnyedén megszelídít. Biztonsági retesszel rendelkezik, amely használható a vasalólapok rögzítésére. Segítségével egyszerűbb lesz tárolni a készüléket. Utazásra is remek választás. Ha el kell utaznod, akkor is magaddal viheted, hogy elegáns ünnepi frizurád legyen a nyaraláson. Rendelkezik egy praktikus hurokkal a felakasztáshoz. A hajegyenesítő hálózati árammal működik, így folyamatos működéssel örvendeztet meg. Beépített akkumulátor került a hajvasalóba, ami sokkal kényelmesebbé teszi a hajformázást. A neves Bellissima hajvasaló nem fog szégyent hozni rád. A csodálatos fekete és rózsaszín színe mindenkit lenyűgöz.

Az ismert Bellissima hajsimító jól kihasználható kiegészítőkkel büszkélkedhet

A csomag részét képezik a következő kiegészítők: tároló tok. Amikor nincs szükséged a vasalóra, a védőtok segítségével lehetőséged van rögzíteni, illetve a hordtáskában tartani, amelyet másra is kihasználhatsz. Minden helyzetben számíthatsz arra, hogy a vasalót kényelmes kezelni, ugyanis a kábelhossz 1,8 m. Ennek köszönhetően lesz elég mozgástered a frizura kialakításához, a kábel nem fog beleakadni semmibe.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Flexibilis kábel, Utazó szett, Akasztó szíj, Mozgó simítólapok
Lapok felületi kezelése Gyémánt-kerámia
Lapok szélessége 20 mm
Max. hőmérséklet 200 °C
Min. hőmérséklet 200 °C
Hőmérséklet fokok száma 1
Hőmérséklet szabályozás Analóg
Teljesítmény 25 W
Bemelegedési idő 30 s

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Gyors felfűtés, Ondolálásra is alkalmas, Ionizálás, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 1,8 m
Kiegészítők Tároló tok
Szín Fekete, Rózsaszín
Kód:  BELLzh78
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  11877
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05