Oldal frissítése

Bellissima 11769 PRO TWIST & STYLE

13 190 Ft

Bellissima 11769 PRO TWIST & STYLE

Alkoss ellenállhatatlan loknikat a Bellissima 11769 MY PRO TWIST & STYLE Sculpted Curls kiegészítővel. Ez a tartozék kompatibilis a Bellissima 11749 MY PRO TWIST & STYLE GT22 200 hajformázóval. A tartozék alkalmas még a hosszabb hajú hölgyek számára is. 11 mm-es átmérőjével erős és csodálatosan formás loknikat készíthetsz, amelyek hosszú ideig megtartják a formájukat. A minőségi kerámia felület védi a hajadat a hőtől. A végeredmény pedig olyankifogástalan megjelenésű loknik, amelyekkel garantáltan mindenkit elkápráztatsz.



A Bellissima 11769 MY PRO TWIST & STYLE Sculpted Curls kiegészítő főbb jellemzői

  • Készíts tökéletes loknikat a Bellissima 11769 MY PRO TWIST & STYLE Sculpted Curls kiegészítővel
  • A kiegészítő hőmérséklete 185 °C
  • Kompatibilis a Bellissima 11749 MY PRO TWIST & STYLE GT22 200 hajformázóval
  • Rögzítsd a kiegészítőt egy egyszerű pattintással
  • A Bellissima 11749 MY PRO TWIST & STYLE GT22 200 használata egyszerű
  • A kiegészítő átmérője 11 mm
  • Kiválóan alkalmas a leghosszabb haj formázására is

Bellissima 11769 MY PRO TWIST & STYLE Sculpted Curls a tökéletes loknikért

A Bellissima 11769 MY PRO TWIST & STYLE Sculpted Curls kiegészítő kompatibilis a Bellissima 11749 hajformázóval. Egyszerűen rögzítheted közvetlenül a készülékre. A tartozék átmérője 11 mm, ennek hála erős és páratlan formájú loknikat készíthetsz, amelyek sokáig megtartják a formájukat.

Extra hosszú tartozék

A Bellissima 11769 MY PRO TWIST & STYLE Sculpted Curls rendkívül hosszú, így még az igazán hosszú hajkoronát is formázhatod a segítségével. A minőségi kerámia felületet védi a hajat a hőtől és a kellemetlen szálló hatástól. Az elkészített frizura fényes és csábító loknik összessége, amely minden alkalomkor megállja a helyét.

A Bellissima kiegészítő használata egyszerű

A hajformázó markolata megkönnyíti a készülék kézben tartását használat közben. Így könnyedén elérheted a fejedet mindkét oldalon. A hajformázót két irányban is használhatod, függőlegesen vagy 90°-os szögben, ami azt jelenti, hogy a Bellissima 11769 MY PRO TWIST & STYLE Sculpted Curls készülékkel a hajformázás a lehető legkönnyebb. A tartozék fej hideg véggel és dőlésvédelemmel akadályozza meg az égési sérüléseket.


Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Hőmérséklet fokozatok száma 3
Max. hőmérséklet 185 °C
Átmérő 11 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Hideg vég

Szín

Szín Fekete
Kód:  BELKV696
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  11769
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15