Oldal frissítése

EVOLUTION GROUP

Evolution Group ékszerek

Evolution Group ékszerek: tökéletes ajándék minden nőnek

Egy arany vagy ezüst Evolution Group ékszer kiváló ajándék lehet, amely minden nőnek garantáltan tetszeni fog. A nők szívesen használják az ékszereket, hogy kiegészítsék az öltözéküket, legyen szó akár munkáról, akár találkozóról vagy egy ünnepi bálról. Röviden, az ékszerek olyan kiegészítők, amelyek valóban minden nap elkísérik a nőket. A márka portfóliójában fülbevalókat, karkötőket, nyakláncokat vagy gyűrűket találsz különböző anyagokból és különböző korosztályok számára. Az Evolution Group ékszerek szeretettel készülnek, és a választásukkal garantáltan nem nyúlsz mellé.

Evolution Group swarovski

Az Evolution Group ékszereket Swarovski kristályok díszítik

Az Evolution Group ékszerek "made with Swarovski crystals". Ezek olyan elbűvölő termékek, amelyek különböző formájú, valamint eredeti kristályokat tartalmaznak, és a Swarovski AG cég műhelyében szabadalmaztatott technológiával készülnek. Az Evolution Group ékszerek kifinomult formatervezése a Jablonec nad Nisou-i tervezők munkája. Fedezd fel Te is ezen kiegészítők varázsát.

Gyönyörű cirkónium az Evolution Group ékszerek gazdagításához

Az Evolution Group széleskörű kínálatában tiszta cirkóniummal díszített ékszerek is megtalálhatók. Minden termék képzett ékszerkészítők munkájának eredménye. A 925/1000 ezüstből készült ékszerek felületét ródiummal kezelik, amely megvédi őket az elszíneződéstől és a karcolódástól egyaránt. Minden nő úgy tökéletes, ahogy van, de az Evolution Group ékszereknek köszönhetően az elbűvölő energiáik mégis átalakulnak, amelynek köszönhetően a vonzerejük akár váratlan dimenziókba is kibontakozhat.

Evolution Group fülbevalók
Evolution Group fülbevalók

Az Evolution Group ékszerek gyöngyökkel hangsúlyozzák az eleganciát

Az Evolution Group ezüst vagy arany ékszerei valódi édesvízi gyöngyökkel is díszítettek. A termelés alapja a becsületes kézimunka és a magas minőség fenntartása. Ezek a visszafogott ékszerek nappal elegánsan kiegészítik bármely nő megjelenését, este pedig a társaság ragyogó sztárjává varázsolják. Nincs olyan nő, akinek ne illenének az Evolution Group ékszerei.

Paraméterek módosítása
359 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10