Oldal frissítése

Swarovski kristályokkal díszített fülbevaló - 31119,1 (925/1000; 2,2 g)

4,6 17 értékelés
24 190 Ft

Swarovski kristályokkal díszített fülbevaló - 31119,1 (925/1000; 2,2 g)

Ez a finoman elegáns ékszer - félkör ívű fülbevaló formájában - róduim borítású ezüstből, és Swarowski kristályokból készült, melyek az ékszer egész felületét díszítik. A fülbevaló gyönyörűen mutat lányokon, illetve kifinomult nőkön egyaránt. Ez az ékszer kimondottan jó választás lehet különleges, ünnepi alkalmakra, de ha a megfelelő viseletet választja, akár a mindennapokcsodás kiegészítője is lehet. A Swarovski Crystal Elements fülbevaló egy biztonságosan zárható csavarral rögzíthető, és egy átlátszó ajándékdobozban található. Vedd meg Te is ezt a csodálatos ékszert, mely garantáltan illik hozzád!

Az ezüst egy gyakran használt anyag az ékszergyártásban, elsősorban kiemelkedő tulajdonságai miatt. Egyszerű szépsége és megfizethetősége miatt, az ezüst az egyik legkedveltebb divatkiegészítővé vált. Ez az elegáns Crystal Elements ékszer a rendkívül népszerű Swarovski designer kollekciójából származik. A fülbevaló felületét ródium borítja - antioxidáns, hogy ne veszítse elragyogó fényét. Különleges technológiájának köszönhetően az ékszer fénye és ragyogása ellenállhatatlan, szinte megkülönböztethetetlen a fehér aranytól.  Az ezüst színű fülbevalót tökéletesen kiegészíti az egyedi Swarovski kristályok sokasága, amelyek gyönyörűen ékesítik a női fület. Kényeztesd magad ezzel a gyönyörű ékszerrel, mely kiemeli szépséged!


Anyaga:
Ezüst ródium 925/1000
Fülbevaló mérete:
16,5 x 4,5 mm

Szín:
Világos
Zár:
Csavarral
Súly:
2,2 g
 





Paraméterek

Ékszer típus

Ékszer típusa Fülbevaló

Rendeltetés

Típus Női

Kirakás, kövek

Kirakás Swarovski kristályok

Méret

Méret 0,17 cm (1,7 mm)

Anyag

Anyag Ezüst
Finomság Ezüst 925/1000
Ékszer tömege 2,00 g
Felületkezelés Ródiumozott

Fülbevaló típusa

Fülbevaló típusa Félkörök

Rögzítés fajtája

Fülbevaló bekapcsolásának módja Menetes zár
Kód:  SP3163
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590962312850

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05