Oldal frissítése

Swarovski kristályokkal díszített fehér gyöngy fülbevaló 31142.1 (925/1000, 0,9 g)

4,4 11 értékelés
6 390 Ft

Swarovski kristályokkal díszített fehér gyöngy fülbevaló 31142.1 (925/1000, 0,9 g)

Ez a gyönyörű gyöngy fülbevaló ródiummal bevont ezüstből készült. Egyszerűségben a szépség, és ezek a bájos fülbevalók ennek a bizonyítékai. A kis fehér gyöngyök finom eleganciával díszítik a lányok és a fiatal nők füleit. Alkalmasak a mindennapi viselethez, de ugyanez a a fülbevaló a gyöngyök díszített nyaklánccal és karkötővel egyedi választás lehet ünnepialkalmakra is. A kis gyöngyök szépségét kiemeli nagyon elegáns fehér színük. A  fülbevaló rögzítése csavaros. Lepd meg magad ezekkel a gyöngy fülbevalókkal, amelyek nagyon jól fognak állni neked!

Az ezüstöt gyakran használják az ékszeriparban a jellemzői miatt. Az egyszerű szépség és megfizethetőség miatt az ezüst minden korosztály egyik legnépszerűbb divatkelléke. Az elegáns ékszer a Swarovski műhelyből a népszerű Crystal Elements kollekcióból származik. A fülbevalók felülete ródiummal van bevonva, ami megakadályozza az ezüst oxidációját, így az ékszer nemveszíti el a ragyogását. A ródiumozásos technológia növeli az ékszer ellenálló képességét és csillogását, ezért ez első látásra megkülönböztethetetlen a fehér aranytól. A fülbevalók ezüst színe tökéletesen kiegészíti az egyedülálló, fehér Swarovski gyöngyöket, amelyek a lányok és a nők fülének csodálatos díszítésére szolgálnak. Szerezz be egy ilyen gyönyörű ékszert, hogy felragyogjon választottad szeme!

Anyaga:
Ródiumozott ezüst 925/1000

Beültetés:
Swarovski Elements gyöngy

Perl átmérő:
8 mm
Tömeg:
0,9 g

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Ékszer típus

Ékszer típusa Fülbevaló

Rendeltetés

Típus Női

Kirakás, kövek

Kirakás Szintetikus gyöngy

Méret

Méret 0,08 cm (0,8 mm)

Anyag

Anyag Kristály, Ezüst
Finomság Ezüst 925/1000
Ékszer tömege 2,00 g
Felületkezelés Ródiumozott

Fülbevaló típusa

Fülbevaló típusa Kis bedugós

Rögzítés fajtája

Fülbevaló bekapcsolásának módja Stekker
Kód:  SP3173
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590962312102

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20