Oldal frissítése

Bang & Olufsen

Bang and Olufsen

Bang & Olufsen: Az audiovizuális elektronika csúcsa

Legyőzhetetlen hangminőség, futurisztikus design és modern technológia - ez a Bang & Olufsen. A Bang & Olufsen prémium audiovizuális termékeket gyárt, amelyek csúcsminőségű termékeknek számítanak a piacon. Ez a dán cég magas minőségű hangszórók és fejhallgatók széles skáláját kínálja már majdnem 100 éve.

Bang and Olufsen soundbarok

Soundbarok

A Bang  Olufsen minimalista soundbarokat kínál, amelyek természetes anyagokból készültek. A precíz térhatású hangzásnak köszönhetően fényűző házimozit varázsolnak a TV-dből. Tedd a tévénézés idejét egy különleges élménnyé - például a BeoSound Stage soundbarral, amely a skandináv egyszerűséget a legmodernebb hangtechnológiákkal kombinálja.

Bang and Olufsen fejhallgatók

Fejhallgatók

A Bang & Olufsen fejhallgatókkal a zenehallgatás mindenki számára egyedülálló élménnyé válik. A zajcsökkentés, a mikrofon vagy az egyszerű zeneválasztásban segítő hangasszisztens csak néhány a termék számos előnye közül. Válaszd a Beoplay E8 vezeték nélküli fülhallgatót vagy a Beoplay H9i fejhallgatót, és hagyd, hogy kedvenc dallamaid magukkal ragadjanak.

Bang and Olufsen hangszórók

Hangszórók

A Bang & Olufsen hangszórók könnyűek és hordozhatóak. Ám ami a legfontosabb, minden körülmények között kristálytiszta hangzást biztosítanak. Játszd le kedvenc zenéidet bármely eszközről Bluetooth-on, Wi-Fi-n vagy a jó öreg 3,5 mm-es Jack csatlakozón keresztül. Ha szereted a vizet, a kínálatban vízálló modelleket is találhatsz.

Paraméterek módosítása
59 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10