Oldal frissítése

Beoplay BeoSound Stage - Black/Silver

4,5 7 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
707 390 Ft

Beoplay BeoSound Stage - Black/Silver


Bang & Olufsen BeoSound Stage
Az erőteljes soundbar kiváló minőségű zenehallgatást biztosít tévénézés vagy a kedvenc zenéid hallgatása közben

Megtaláltuk a tökéletes hangszórót, amely életre kelti a televízió hangját. A Beoplay BeoSound Stage hangszóró hangzása páratlan és még remekül is mutat. A hangszóró nem csak első osztályú formatervezésével nyűgöz le, hanem új audio technológiájával is. A Bang & Olufsen BeoSound Stage olyan erős, hogy nincs szüksége külön mélynyomóra. Most számodra is elérhető az az egyedülálló lehetőség, hogy megtapasztald a moziszerű hangzást a nappalidban a Bang & Olufsen BeoSound Stage hangszóró segítségével. Egyszerűen csatlakoztasd a televízióhoz a HDMI ARC-on keresztül. Az exkluzív és funkcionális anyagok a skandináv minimalista stílust ötvözik a csúcs-modern hang technológiával.

MOZISZERŰ HANGZÁSSAL
Dolby Atmos

A Dolby Atmos fokozza még inkább a nézői élményt, mivel minden irányban közvetíti a hangot körülötted, tehát úgy érezheted magadat, mintha az akció kellős közepébe csöppentél volna. A Bang & Olufsen BeoSound Stage összesen 11 aktív, a saját erősítőjével rendelkező hangszórót tartalmaz, ezek gondoskodnak a 3 csatornás audió közvetítéséről. A Bang & Olufsen BeoSound Stage soundbar ezáltal nagyszerű, mély és gazdag hangzást biztosít.

TÖBBCÉLÚ Bang & Olufsen BeoSound Stage
Televízióhoz és zenéhez

Amennyiben éppen nem nézel tévét, úgy a Bang & Olufsen BeoSound Stage készülékét otthoni hangszóróként is használhatod. Támogatja a Chromecast, Apple Airplay 2 és a Bluetooth technológiákat, így a kedvenc zenéidet lejátszhatod közvetlenül az okos készülékedről a hangszóró segítségével. A Stage soundbar legnagyobb előnye a 3 csatornás hangrendszer, olyan kitűnő központi csatornával rendelkezik, amely optimalizálja a beszéd reprodukcióját, ezt pedig nemcsak a filmek és sorozatok megtekintése közben, hanem a podcast-ek hallgatása közben is nagyra értékelheted.

Bang & Olufsen BeoSound Stage DIZÁJNOS soundbar
Exkluzív és funkcionális anyagok

A Bang & Olufsen BeoSound Stage kifejező minimalista stílusával teszi még teljesebbé a tévénézés vagy a zenehallgatás élményét. A váz és a textil borítás közötti részt az alumínium és a szövet közötti kontraszt hangsúlyozza ki.

KÜLÖNFÉLE HALLGATÁSI MÓDOK
Bang & Olufsen alkalmazás

Miután regisztráltad a terméket, különböző hallgatási módok közül választhatsz az alkalmazásban attól függően, hogy éppen mit hallgatsz vagy mit nézel a tévén.


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack, HDMI, LAN (RJ-45)
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 550 W
Min. frekvencia 44 Hz
Max. frekvencia 22 000 Hz

Jellemzők és funkciók

Funkciók 4K Video Pass, ARC, HDR, Hangsegéd
Surround hangzás formátumok Dolby Atmos, Dolby TrueHD
Vezérlés iOS, Android

Soundbar méretek

Szélesség 110,4 cm
Mélység 7,7 cm
Magasság 17 cm

Tömeg

Teljes tömeg 8 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Televízióhoz

Szín

Szín Fekete

Bemenetek

HDMI 1 ×
3,5 mm jack 1 ×

Kimenetek

HDMI 1 ×
3,5 mm jack 1 ×
Kód:  BEO026
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  1200463
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05