Oldal frissítése

Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold Tone

Ingyenes
szállítás boltjainkba
577 890 Ft

Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold Tone


BANG & OLUFSEN BEOSOUND LEVEL
Hordozható WiFi hangszóró

Minden szobában. Bármilyen pozícióban. Minden pillanatban. A Bang & Olufsen Beosound LEVEL új módon gondoskodik a zenelejátszásról otthonodban, a hangminőség terén tett kompromisszumok nélkül. Élvezd a hibátlan, csúcskategóriás hangzást minimalista és hordozható kialakításban, akár 16 órás akkumulátor-üzemidővel.

KIVÁLÓ HANGZÁS
Az akusztika testreszabható

Az két mélysugárzóval, alacsony torzítású erősítővel és adaptív hangbeállítás-szabályozóval ellátott erőteljes hangszóróelrendezés magával ragadó, teljes tartományú hangzást biztosít, amely alkalmazkodik a Bang & Olufsen Beosound LEVEL hangszóró helyéhez. Fedezd fel a dinamikus basszusokat amikor a hangszóró laposan van elhelyezve, a páratlan tisztaságot, amikor függőlegesen áll, vagy a falra szerelt hangzásvilágot. A Bang & Olufsen Beosound LEVEL automatikusan úgy állítja be ahangminőséget, hogy bármilyen teret betöltsön - legyen az nagy, kicsi, zsúfolt, vagy teljesen üres. Az eredmény mindig tiszta és részletes hangzás lesz.


Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold LEVEL

360° HANG
Lapos elhelyezés

A hátára helyezve a Bang & Olufsen Beosound LEVEL a középpontba kerül - a hangszóró automatikusan kiterjeszti a hangterjedelmet, hogy a szoba minden sarkába eljusson.

Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold LEVEL

GAZDAG, SZÓRT HANGZÁS
Függőleges elhelyezés

Élvezd a részletes és szórt hangzást, ha a Bang & Olufsen Beosound LEVEL függőlegesen áll. A hangszóró így megnyitja a hangteret a gazdag sztereó élmény érdekében.

Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold LEVEL

TISZTA, MAGÁVAL RAGADÓ HANGZÁS
Falra szerelt pozíció

Az opcionális, töltéssel ellátott fali tartó teljesen új szintre emeli a Bang & Olufsen Beosound LEVEL hangzását. Amikor a hangszóró a falra van akasztva, az egész szobát hibátlan hangzással tölti meg.


DINAMIKUS TERVEZÉS
A Bang & Olufsen Beosound LEVEL kompakt és tökéletesen hordozható

A Bang & Olufsen Beosound LEVEL lenyűgöz skandináv minimalista designjával, amely az esztétika, a praktikum és a tartósság egyedülálló kombinációját képviseli. A beépített fogantyú biztosítja a könnyű hordozhatóságot, míg a por- és fröccsenésálló IP54 szabvány azt jelenti, hogy a Bang & Olufsen Beosound LEVEL készüléket bárhol bátran elhelyezheted. Ez az elegánshangszóró akár 16 órás akkumulátor-üzemidővel tökéletesen betölti bármelyik helyiséget, ahová elhelyezed.



TÖKÉLETES KIVITELEZÉS
A Bang & Olufsen Beosound LEVEL egy műalkotás

A Bang & Olufsen Beosound LEVEL hangszóró minden egyes alkatrésze a hosszú élettartamot szem előtt tartva lett kiválasztva. A Dániában készült prémium alumínium váztól kezdve a moduláris kialakításig, amely lehetővé teszi a cserélhető akkumulátorok, szövet- és faburkolatok és még sok minden más használatát. A töltésről egy mágneses csatlakozó gondoskodik, amely könnyen csatlakoztatható a Bang & Olufsen Beosound LEVEL hangszóró hátuljához.

RUGALMAS INTERAKCIÓ
Intelligens integrált vezérlés

A Bang & Olufsen Beosound LEVEL egy diszkrét oldalsó kijelzővel rendelkezik beépített fényérzékelővel, amely érzékeli a kezed jelenlétét. Csak menj közel az alumíniumkerethez, és a kezelőszervek felvillannak, különben elsötétülnek. Ami a csatlakoztathatóságot illeti, a Bang & Olufsen Beosound LEVEL lehetővé teszi a Bluetooth streaminget vagy az otthoni WiFi hálózathoz való csatlakozást is, így hozzáférhetsz a multiroom funkciókhoz és több hangszóró egymással történő párosításához,valamint az AirPlay- illetve Chromecast funkciókhoz is.

FŐ JELLEMZŐK
Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold Tone hangszóró

  • Három felhasználási mód, beleértve a falra akasztást is
  • A Bang & Olufsen Beosound LEVEL összesen 5 hangszórót kínál
  • Aktív téradaptációs technológia
  • Érintésvezérlés fényérzékelővel
  • A Bang & Olufsen Beosound LEVEL akár 16 órányi lejátszást biztosít
  • A hangszóró prémium minőségű anyagokból készült
  • IP54 - víz- és porálló
  • USB-C töltőkábel mágneses csatlakozóval


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack, LAN (RJ-45)
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast
Kimenetek 3,5 mm Jack

Audio átvitel

Bluetooth verzió 5.0

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 60 W
Min. frekvencia 39 Hz
Max. frekvencia 23 000 Hz
Sávok száma 3 sávos

Jellemzők és funkciók

Funkciók Hangsegéd, Mikrofon, USB tápellátás
Streaming szolgáltatások Spotify
Vezérlés iOS, Android

Akkumulátor

Lejátszási idő 16 óra
Akkumulátor töltése USB-C

Soundbar méretek

Szélesség 34,8 cm
Mélység 5,6 cm
Magasság 23 cm

Tömeg

Teljes tömeg 3,3 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz, Televízióhoz

Szín

Szín Arany
Kód:  BEO026a1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  1200498
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05