Oldal frissítése

Tűzhelyek, sütők és főzőlapok

Booster funkció

A Power Booster funkció lehetővé teszi a kiválasztott főzőzóna gyors felfűtését. Ez a funkció 30%-kal nagyobb teljesítmény elérését teszi lehetővé, mint a normál üzemmódban történő használat során.

Hi-Light főzőzónák

A Hi-Light főzőzónák jelentősen rövidebb idő alatt érik el a maximális hőteljesítményt. Ismerd meg, hogyan működik ez a funkció.

Hőmérséklet jelző

Az üvegkerámia főzőlapok hőmérséklet jelzővel rendelkeznek, amely jelzi, ha a főzőlap még forró. Ez a maradék hő azonban felhasználható a már elkészült ételek újramelegítéséhez vagy melegen tartásához.

A sütők pirolitikus és katalitikus tisztítása

Az öntisztító sütőket feloszthatjuk pirolitikus és katalitikus sütőkre. A pirolízis magas hőmérsékleten történő égetéssel távolítja el a zsírt és a szennyeződéseket. A katalízis egy speciális porózus felületen keresztül szívja fel a zsírt.

Páraelszívó visszacsapó szelep

A visszacsapó szelep a páraelszívás során használatos, a páraelszívó kivezető nyílásánál kell elhelyezni. Feladata, hogy a hideg kinti levegő ne jusson be a helyiségbe, a füst és a pára pedig ne szökjön vissza a szellőzőaknából a konyhába.

Teleszkópos páraelszívók

A teleszkópos páraelszívó kihúzható kialakításának köszönhetően ideális a kisebb konyhákba. Alapkivitelben 60 cm és 90 cm szélességben kaphatók. A teleszkópos páraelszívók teljesítménye azonban kisebb. Tudj meg többet a kihúzható páraelszívókról.

Többrétegű sütőajtó üveg

A többrétegű sütő ajtó üveg biztonsági elemként szolgál az égési sérülések megelőzésére. Két vagy három réteg üveg alkalmazásával a sütő ajtaja legfeljebb 70 °C-ra, illetve 55 °C-ra melegszik fel.

Hideg sütőajtó

A sütés közben is hideg sütőajtó a modern sütők biztonsági funkciója, amely megakadályozza az égési sérüléseket. A hideg sütőajtóknak több típusa létezik. Melyek ezek? 

Valódi forró levegő

Sütők energiaosztályozása

Az energiaosztály a készülék energiafogyasztása szerinti csoportosításra utal. A választást megkönnyíti az energiacímke, vagy más néven energiahatékonysági címke, amely jelzi az energiaosztály besorolást, és minden sütőn kötelezően szerepel. 

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20