Oldal frissítése

Valódi forró levegő

A valódi forró levegő egy olyan funkció, amely biztosítja az elkészített ételek gyors és egyenletes sütését. A forró levegő elosztását egy ventilátor és egy kör alakú fűtőelem teszi lehetővé. Ha egy olcsóbb modell csak ventilátort tartalmaz, de kör alakú fűtőtestet nem, az nem valódi forró levegő.

A valódi forró levegő legnagyobb előnye, hogy egyszerre többféle ételt készíthetünk vele. Ez a funkció ideális, ha egyszerre több tepsin szeretnékn sütni. Akár zsemlét és húst is süthetünk együtt, az illatok összekeveredése nélkül. Ideális zsemlék, tekercsek és kekszek sütéséhez. Hatékonyan alkalmazható kiolvasztáshoz is.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20