Oldal frissítése

Recenze základních desek

GIGABYTE Z790 MASTER X (TESZT)

Nemrég kerültek bemutatásra az Intel újonnan frissített 14. generációs processzorai, és mivel ezek nemcsak rendkívül nagy teljesítményűek, hanem elég falánk szilíciumok is, az alaplapgyártók felfrissítették meglévő modelljeiket. Ezek az X utótagot viselik, és mai tesztünkben a GIGABYTE AORUS második legjobb modelljét, a MASTER X modellt vesszük szemügyre. Az alaplap főbb újdonságai közé tartozik a gyorsabb, akár 8 266 MT/s sebességű operatív memóriák támogatása OC üzemmódban, valamint az új Wi-Fi 7 támogatás.

Gigabyte AB350N-Gaming WiFi (ÉRTÉKELÉS és TESZTEK)

Mini-ITX tábla az AMD Ryzen számára? Nagyon nehéz megtalálni. Szerencsére a Gigabyte AB350N-Gaming WiFi új modellje itt van. Mi több, 3600 MHz-es memóriával, ez az alaplap 14-13-13-34-1T időzítésen működik, ami az AMD Ryzen számára ideális.

ASUS PRIME X299-DELUXE (TESZT ÉS ÉRTÉKELÉS)

Az új X299 Basin Falls kettős platform számos Intel processzorhoz vezetett, beleértve az új Intel Core i9-et is, amely sok magot és nagy teljesítményt hozott magával. Az ASUS PRIME X299-DELUXE alaplap megfelel a Skylake-X és a Kaby Lake-X processzorok elvárásainak? A teszt során kiderül.

ASUS PRIME B350M-A, az elérhető Ryzen 5 kompatibilis alaplap tesztje

Az AMD Ryzen sorozat képviselői nagyszerű processzorok, különösen a Ryzen 5 kínál sokat kevés pénzért. Ha egy kisméretű alaplapot keresel, az ASUS PRIME B350-A lehet a megfelelőbb. Részletes teszteken keresztül vizsgáljuk meg a tulajdonságait.

ASUS CROSSHAIR VI HERO - ÉRTÉKELÉS ÉS TESZTEK

Az AMD Ryzen itt van. Rendben van a motor, de mi a helyzet az alvázzal? A mai felülvizsgálat során megnézzük az ASUS Crosshair VI HERO-t a Gamers 'Republic of the X370 chipsetből, hogy megnézzük, mi a pálya...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20