Oldal frissítése

Egerek

MOBA

MOBA (multiplayer online battle arena) egy olyan játék műfaj, amelyben két többjátékos csapat versenyez egymással egy arénában.

Programozható gombok

A programozható egér vagy billentyűzet gombokkal különböző műveleteket állíthatsz be játékoknál vagy egyes alkalmazásoknál (pl. gránátot dobhatsz velük az akciójátékoknál vagy egy Word dokumentumba illeszthetsz be velük képet). Lehetővé teszik makrók beállítását is. A makrók előre beállított billentyűkombinációk vagy kattintások, amelyeket a makrót tároló gomb megnyomásával hívhatsz elő. Makrókat az egér vagy a billentyűzet gyártója által biztosított szoftverben hozhatsz létre.

A carpalis alagút szindróma

A carpalis alagút egy keskeny rész a csukló területén, amelyet a csukló három oldala és a csukló szalag negyedik oldala veszi körül. Az alagút vezeti az inak és a média idegszálait.

MMORPG

MMORPG (massively multiplayer online role-playing game) egy játék műfaj nagyszámú játékossal és RPG elemekkel. Ez egy kalandjáték, amely egy kitalált világban játszódik, leggyakrabban fantasy vagy sci-fi környezetben.

DPI

Elgondolkoztál már azon új egér választásakor, hogy tulajdonképpen mit is jelent a DPI érték? Sok felhasználó csak legyint rá, de különösen a számítógépes játékok szerelmeseinek mindenképp érdemes odafigyelniük rá. Ha szeretnél többet megtudni, olvasd el cikkünket.

Az egér mérete

Az egér kiválasztásánál figyelembe kell venni annak méretét. A középső ujj hegyétől a csuklóig terjedő hosszt kell figyelembe venni.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB25