Oldal frissítése

AlzaEco

AlzaEco ökológiai drogéria

AlzaEco - a legjobb neked és a természetnek

A legjobbat keresed magadnak és a családodnak? Akkor a legjobb helyen jársz - az AlzaEco márka olyan kiváló minőségű, kereskedelmi szempontból hatékony termékeket kínál, amelyeket a természet és a Föld jövőjének szem előtt tartásával terveztek. A modern környezetbarát csomagolásban, Bag-in-Boxokban, amelyek újrahasznosíthatók és környezetbarátok, olyan termékeket találsz, amelyek magas arányban tartalmaznak természetes összetevőket. Mindegyiküket egyesíti az ökocímke, amely egyszerre testesíti meg a minőséget és a bolygó- és bőrbarát jelleget, amelyet dermatológiai teszteléssel igazolnak.

  • Környezetbarát csomagolás A praktikus Bag-in-Boxok teljesen újrahasznosíthatók.
  • Állatokon nem tesztelték A természet és minden alkotóelemének tisztelete magától értetődő dolog.
  • Környezetbarát és pénztárcakímélő A természetes és minőségi összetétel kéz a kézben jár megfizethető árral.
AlzaEco mosóporok

AlzaEco mosószerek - kíméletes mosás és ragyogóan tiszta ruhák

Az AlzaEco környezetbarát mosóporait és mosógéljeit a környezet iránti legnagyobb tisztelettel hozták létre. Több mint 90 %-ban természetes összetevőket tartalmaznak, és kiválóan tisztítják a fehér és színes ruhákat is, átfogó védelmet nyújtva. Ez a környezetbarát csomagolásban kapható cseh termék kíméli a természetet és a pénztárcádat is. Enyhe összetételének köszönhetően otthoni tisztítószerekhez és szennyvíztartályokhoz is alkalmas. A dermatológiai tesztek szerint a gélek kézmosásra is alkalmasak, a Sensitive változat pedig kíméletes ápolást biztosít a gyermekek ruháihoz.

AlzaEco mosogatószerek a gondtalan mosogatáshoz

Tisztítsd meg edényeidet hatékonyan és környezetbarát módon, mosogatógépben. Az AlzaEco mosogatógép-tabletták olyan elemeket tartalmaznak, amelyek tökéletesen kezelik a rászáradt szennyeződéseket, a zsírt, a nehezen eltávolítható teafoltokat és szagokat, és tökéletesen alkalmasak az alacsony hőmérsékletű mosogatásra. Ezek 94 %-ban természetesek és biológiailag lebomlóak, ami azt jelenti, hogy a szennyvíz egyenesen a szennyvíztartályba vagy a háztartási szennyvíztisztítóba kerülhet. Egészítsd ki az AlzaEco mosogatószert sóval és polírozószerrel a tökéletesen tiszta edényekért.

AlzaEco mosogatógép tisztítószerek
AlzaEco tisztítószerek

Káprázatos ragyogás kompromisszumok nélkül -ezek az AlzaEco tisztítószerek

Az AlzaEco tisztítószerek esélyt sem adnak a szennyeződéseknek. Mindegyik legalább 95 %-ban természetes eredetű, a tisztító hatóanyagok különféle növényekből származnak. Ezáltal biológiailag könnyen lebomlóvá válnak, így ha van otthoni szeptikus tartályod, nem kell aggódnod. Nagy hatékonyságuk garantált, akár a padlót, a konyhát, a fürdőszobát, a WC-t tisztítod vele, akár az ablakokat veszed kezelésbe. Mindezen helyekre és felületekre speciális tisztítószerek kaphatók. Győződj meg róla magad is.

Paraméterek módosítása
45 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15