Oldal frissítése

AlzaEco All in 1 12in1 XXL, 200 db

4,4 221 értékelés
Szuper ár
8 390 Ft

AlzaEco All in 1 12in1 XXL, 200 db

AlzaEco All in 1 mosogatógép tabletta

Cseh termék

Cseh termék

Nem állatokon tesztelt

Állatokon nem tesztelt termék

Pénztárca-barát

kíméletes a pénztárcádhoz

Környezetbarát

környezetbarát

Újrahasznosítjuk és szétválasztjuk

újrahasznosítunk és szelektálunk

Bőrgyógyászatilag tesztelt

bőrgyógyászatilag tesztelt


Mert a természet számít

Az AlzaEco All in one tabletta 94%-ban természetes. Minden mosóaktív összetevője növényi eredetű és biológiailag könnyen lebomló. Ezáltal a mosótabletta alkalmas a háztartásokba vagy szeptikus tartályok számára.

94 %

természetes összetevők

Rendkívül hatékony tabletták

Az AlzaEco mosogatógép-tabletták rendkívül hatékonyak, képesek eltávolítani a ráragadt szennyeződéseket, feloldják a zsírt és még alacsony hőmérsékleten is nagyszerű eredményt biztosítanak.

Hatékony

mosás


A tökéletes tisztaságért és ragyogásért

Az AlzaEco tabletták 12 az 1-ben készítmények, így sok elemet tartalmaznak a tökéletes eredmény érdekében. A tabletták sót tartalmaznak, polírozóként működnek, védik az üveget, eltávolítják a teafoltokat stb. A tabletták másik előnye, hogy semlegesítik a szagokat és gyorsan száradó hatásúak.

12v1

hatékony tabletták

tartós csomagolás

A csomagban 200 AlzaEco All in one tablettát találsz. Ezek a hatékony tabletták 200 mosási cikluson keresztül nagyszerű eredményeket biztosítanak.

200

tabletta


Zöld pont

Zöld pont

Ez a védjegy azt jelzi, hogy a logóval ellátott termék kapcsán hozzájárulást nyújtottak egy olyan szervezetnek, amely biztosítja a termékkel járó csomagolási hulladék visszavételét és hasznosítását.

Környezetvédelem

Környezetvédelem

Az AlzaEco termékeket a természettel összhangban alkották meg, és használatukkal egyértelműen a környezetet is támogatod. Hát nem király?

Alacsony sűrűségű polietilén

Alacsony sűrűségű polietilén

Tartalmazza az alacsony sűrűségű polietilént is, amelyet a műanyagoknak szánt sárga konténerbe dobhat. így minden könnyen újrahasznosítható lesz.

Ragasztó

Ragasztó

Az AlzaEco Gold csomagolása kartonpapírból készült, amely könnyen szétválogatható, ha a papírnak szánt kék konténerbe dobod.


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

AlzaEco. Egy márka, amelynek már 80 000 ügyfele van. A természetes összetevők és a környezetbarát csomagolás kombinálásával minőségi termékeket hoztunk létre, amelyek kímélik a pénztárcádat.

Szeretnél többet megtudni az AlzaEcoról? KattintsIDE.

Hisszük, hogy veled együtt előmozdíthatjuk a fenntartható fejlődést, és mindenekelőtt lehetővé tehetjük a jövő generációinak, hogy harmóniában és egyensúlyban élhessenek a természettel.

Az Alza hosszútávú, a környezetvédelemre irányuló erőfeszítései olyan projektet eredményeztek, amelyre méltán vagyunk büszkék, és örömmel mutatjuk be ügyfeleinknek. Az egész program fő gondolata a fenntarthatóság volt, hangsúlyt fektetve az ökológiára. Célunk az volt, hogy egy olyan minőségi, ökológiai terméket hozzunk létre, amely magas arányban tartalmaz természetes anyagokat, és a lehető legtermészetesebb. Eredeti ötletünk tökéletesítése érdekében úgy döntöttünk, hogy ezeket a termékeket modern, környezetbarát csomagolásban, Bag-in-Box-ban kínáljuk. A könnyű újrahasznosíthatóság és a minimális környezeti hatás szempontjából megfelelnek az elképzeléseinknek, miszerint a tényleges ökológiai terméket és annak csomagolását egyaránt összhangba kell hozni.


Az AlzaEco termékekben lévő természetes anyagok tartalma és a természetes anyagok:A természetes anyag a természetben található, majd fizikailag kezelik (tisztítják, őrlik stb.). 3 havonta egyszer használd. Ezek a zeolitok, enzimek, só, szilikátok stb. A természetes eredetű anyagok természetes anyagokon alapuló nyersanyagok (kókuszolaj, szódabikarbóna - nátrium-hidrogénkarbonát), amelyeket kémiailag módosítanak a kívánt tulajdonságok elérése érdekében. A többi, természetesnek nem minősülő anyag szintetikus eredetű, és illatosításra, tartósításra vagy a termék tulajdonságainak javítására oldószerként használják, és olyan mennyiségben vannak jelen a termékben, hogy nem károsítják az egészséget és a természetet. Az AlzaEco termékekben felhasznált valamennyi anyag megfelel az európai ökocímke feltételeinek. Az Alza Eco nátrium-kokoszulfátot használ (kiváló biológiailag lebomló felületaktív anyag aerob és anaerob módon egyaránt). Az AlzaEco termékek poliglükozidokat, más néven cukorésztereket használnak, amelyek glükózból készülnek, és az etoxilált alkoholokkal ellentétben nem mérgezőek a vízi élővilágra.
Tanúsítvány:ISO 9001:2015 és 14001:2015
ISO 9001:2015 - Ez a szabvány a minőségirányítási rendszerekre vonatkozó követelményeket határozza meg, amelyeket akkor kell alkalmazni, amikor egy szervezetnek bizonyítania kell, hogy képes olyan termékeket biztosítani, amelyek megfelelnek a vevői és a vonatkozó szabályozási követelményeknek. a környezetgazdálkodással kapcsolatosak, és valamennyi üzleti ágazatban tevékenykedő gyártóknak, beszállítóknak és szolgáltatóknak szólnak.

FELHÍVÁS:Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől távol tartandó. A használata után alaposan moss kezet!


Összetétel

5% vagy több, de kevesebb, mint 15 % oxigénalapú fehérítőszer, zeolit, kevesebb mint 5 % polikarboxilátot tartalmaz, nem ionos felületaktív anyagok, anionos felületaktív anyagok, foszfonátokat, enzimeket, Parfüm

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Fajta

Fajta Multifunkciós

Sorozatonként

Sorozat szerint Klasszikus, 3 az 1-ben

Darabszám

Darabszám 200 db

Konzisztencia alapján

Halmazállapot alapján Kemény kapszula

Termék típusa

Termék típusa Tabletta
Kód:  EKO0017b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594018047642

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20