Oldal frissítése

November 1-én, vasárnap budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaEco Sensitive mosógél 5 l (100 mosás)

-13%
Különleges ajánlat
6 790 Ft
5 880 Ft
4 630 Ft áfa nélkül

AlzaEco Sensitive mosógél 5 l (100 mosás)

Bármilyen babaruha és pelenka mosására, kivéve a gyapjút és a természetes selymet.

cseh gyártmány

cseh gyártmány

állatokon nem tesztelt

állatokon nem tesztelt

kíméletes a pénztárcádhoz

kíméletes a pénztárcádhoz

természetbarát

természetbarát 

újrahasznosítjuk és szelektáljuk

újrahasznosítjuk és szelektáljuk  

bőrgyógyászok által tesztelt

bőrgyógyászok által tesztelt


mert a természet számít

Az AlzaEco Sensitive mosógél alapanyagai 93% -ban természetes eredetűek. Minden aktív összetevője növényi alapú, így biológiailag könnyen lebomlik. Ennek a tulajdonságának köszönhető, hogy az AlzaEco Sensitive használata szeptikus tartályok és házi szennyvíztisztítók esetében különösen alkalmas.

93 %

természetes összetevők

Eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket 

Az AlzaEco Sensitive mosógél mélyen behatol a textília szálaiba, és az enzimek segítségével a legmakacsabb zsír-, keményítő-, és fehérje eredetű foltokkal is elbánik. Kiválóan eltávolítja a fű-, vér-, kakaó-, bébiétel-, és egyéb élelmiszer foltokat. Az AlzaEco Sensitive aktív összetevői a babaruha színét élénkké varázsolják.

100

mosás

Funkcionális és hatékony

Javasoljuk, hogy a ruhákat a környezet kímélése érdekében 30° C- on mosd. Az AlzaEco mosógél már ilyen alacsony hőmérséklet mellett is rendkívül hatékony (megfelelő adagolás mellett). Az AlzaEco Sensitive gépi-, és kézi mosásra egyaránt alkalmas.

30-95°C

fenntartható csomagolás

A fenntartható Bag-in-Box modern csomagolással egy lépéssel közelebb kerülhetsz a környezetkíméletességhez. 100%- ban újrahasznosítható, és kisebb szénlábnyomot hagy- azaz a környezetet a lehető legkisebb mértékben terheli. A Bag-in-Box csomagolással egy lépéssel közelebb kerülsz a zöldebb holnaphoz.

BAG-in-box


Zelený bod

zöld pont

Az ilyen védjeggyel ellátott csomagolásra díjat fizettek be a csomagoláshasznosító szervezetnek, hogy a termék csomagolásának visszagyűjtéséről, hasznosításáról és ártalmatlanításáról megfelelően gondoskodjon.

Životní prostředí

környezet

Az AlzaEco termékeket a természettel összhangban hozták létre. Használatukkal a környezetre szavazol. Hát nem csodás?

Nízkohustotní polyetylén

alacsony sűrűségű polietilén

A csomagolóanyag alacsony sűrűségű polietilént tartalmaz, amit a műanyaggyűjtő szemetesbe dobhatsz. A belső csomagolás így egyszerűen újrahasznosítható.

Lepenka

karton

Az AlzaEco Sensitive mosógél csomagolásának karton részét egyszerűen szelektálhatod, a papírhulladék- gyűjtő szemetesbe dobhatod.


AlzaEco

A több hónapos tesztelés és kutatás eredményeként most úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat saját magunk-, és az ügyfeleink számára. Ismerd meg az AlzaEco márkát, a minőségi termékeket, amelyek szemmel tartják gyermekeink és saját magunk jövőjét.

A környezetbarát csomagolást úgy tervezték, hogy biztonságosan szállítható legyen, így nincs szükség további csomagoló-, és töltőanyagra.

Az AlzaEco csapata

Hisszük, hogy együtt tehetünk a fenntartható fejlődésért, és ami a legfontosabb: lehetővé tehetjük a következő generációk számára, hogy a természettel egyensúlyban és összhangban éljenek.

Az Alza hosszú távú célja, hogy a természeti környezettel kéz a kézben járjon. Ezért hoztuk létre a projektet, melynek eredményeit szeretnénk büszkén bemutatni ügyfeleinknek. A projekt alapgondolata a fenntarthatóság és a környezettudatosság előtérbe helyezése volt. Célunk kiváló minőségű, környezetkímélő termékek megalkotása, a lehető legkörnyezetkímélőbb módon, természetes alapanyagok felhasználásával. Ötleteink kivitelezését a modern, környezetbarát Bag-in-Box csomagolással tesszük még tökéletesebbé, ami egyszerűen újrahasznosítható, minimális terhelést jelent a környezet számára. Összhangban van tehát azzal az elképzelésünkkel, hogy a környezetbarát termék csomagolása legyen környezetbarát. 


összetevői

Tartalom:<5% szappan, nemionos felületaktív anyagok, enzimek, tartósítószer, illatanyag; > 5% - <15% anionos felületaktív anyag.
A termékben található enzimek előállítása GMO- mentes. Nem tartalmaz foszfátokat, klórt, EDTA- t, formaldehidet, szintetikus színezőanyagot, optikai fehérítőt.


Milyen természetes anyagokat tartalmaznak az AlzaEco termékek?
A természetes anyagok- zeolitok, enzimek, sók, szilikátok stb.- a természetben találhatók meg, ezt követően finomítják őket (tisztítják, őrlik, stb.) A természetes eredetű alapanyagok megtalálhatók a természetben, ilyen például a kókuszolaj, a szódabikarbóna - nátrium-hidrogén-karbonát). Ezeket a kívánt tulajdonságok elérése érdekében vegyileg módosítják. Az egyéb,- természetes minősítéssel nem rendelkező- anyagok szintetikus eredetűek, illatosításhoz, tartósításhoz vagy oldószerként használjuk őket,  a termék tulajdonságainak javítása érdekében. A készítményben olyan mennyiségben vannak jelen ami ártalmatlan az egészségre és természetre nézve. 
Az AlzaEco termékek összetevői megfelelnek az európai Ecolabel védjegy követelményeinek.
Az Alza Eco nátrium- kokoszulfátot használ, ami egy biológiailag aerob és anaerob módon egyaránt nagyszerűen lebomló felületaktív anyag.
Az AlzaEco termékek poliglükozidokat, más néven cukor- észtereket tartalmaznak, amelyek glükózból készülnek, és az etoxilezett alkohollal ellentétben nem mérgezik a vízi élővilágot.

Minősítés:  ISO 9001:2015 a 14001:2015
ISO 9001:2015 - 
ISO 9001: 2015 A szabvány azokat a minőségirányítási rendszerekre vonatkozó követelményeket határozza meg, amelyek bizonyítják, hogy a szervezet képes olyan termékeket előállítani, melyek megfelelnek a vevők elvárásainak és egyben a szabályozás követelményeinek.
ISO 14001: 2015 - környezetgazdálkodásra vonatkozik, a gyártók, beszállítók és szolgáltatók számára szól az üzleti élet minden területén.

VIGYÁZAT: Szembe kerülve súlyosan irritáló hatású. Gyermekektől elzárva tárolandó. Használata után alaposan moss kezet!


4,9
31 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tulajdonságok

XXL csomagolás

Űrtartalom

Űrtartalom 5 l

Tulajdonságok

Gyártási ország szerint Csehországból

Használat

Ruha típusa Gyerekruhákhoz
Ruha színe Színes ruha, Fehér ruha, Fekete ruha
Tulajdonságok Környezetbarát, Foltok eltávolítása mosás közben, Rendszeres használatra, Érzékeny bőrűeknek

Mosások száma

Mosások száma 100

Mosószer típusa

Mosószer típusa Mosógél

Darabszám

Mennyiség 1 db
Kód:  Eko0012
WEB15