Oldal frissítése

98" Samsung QE98QN990C

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

98" Samsung QE98QN990C

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen Samsung Samsung Neo QLED televízió. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Cloud gaming elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 98
Televízió 98

98" Samsung QE98QN990C televízió alapvető jellemzői

  • A nagyszerű Samsung Samsung Neo QLED sorozatú televízió igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • Élvezd a részletgazdag 8K Ultra HD felbontást 98" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerre támaszkodik
  • Mini LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus biztosítja a hibátlan hangzást
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb népszerű funkciói közé tartozik mozgáskövető hang és hang-kalibrálás
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video és Xbox Game Pass

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Élvezd a részletgazdag 8K Ultra HD felbontást 98" képátló mellett. Eme Samsung TV a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K jelölés azt jelenti, hogy nyolcszor annyi képpontot kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 7 680 × 4 320 felbontást biztosít, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. A Mini LED technológia rengeteg zónára van felosztva annak érdekében, hogy sokkal jobb helyi fényerőt és kontrasztot biztosítson. A sötét helyeken a helyi fényerő-szabályozás funkció a felelős a háttérvilágításért. A local diming olyan természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem befolyásolja negatívan a kép világos részeit.

Televízió 98
Televízió 98

Lélegzetelállító látvány egymilliárd színnel – ez a Neo QLED

Ha valósághű, hihetetlenül dinamikus látványt keresel, amely magával ragad, a Samsung Premium Neo QLED TV a megfelelő választás. A Quantum Matrix technológiát innovatív Mini LED háttérvilágítással kombinálja, amely képes az úgynevezett helyi fényerő-szabályozásra. Ennek köszönhetően a képnek csak egy bizonyos része lesz világos, és a sötét területek teljesen elhalványíthatók vagy teljesen kikapcsolhatók. Ennek értelmében a fekete valóban fekete lesz, és a kép dinamikája egy teljesen új dimenziót ér el.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően.

Televízió 98
Televízió 98

Légy profi gamer ezzel a nagyszerű Samsung televízióval

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Cloud gaming funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. A VRR-nek köszönhetően a játékok gyönyörűen és simán futnak, akadozás nélkül, ezenkívül nagyon rövid válaszidőt biztosít a gyors frissítési frekvencia. Ezen Samsung televízió rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Használd ki a fejlett Samsung televízió összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az okos funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így minden irányból tudjuk nézni a videót. Ezzel a funkcióval lehetőségünk lesz felfedezni olyan részleteket, amelyek a hagyományos videókban rejtve maradnának.

Nagyszerű TV mindenki számára

Olyan kapcsolódási lehetőségeket tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. Olyan technológia biztosítja a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Az egyik csatornán például a lövés hangja hallható, a másikon pedig a fegyvermechanikáé, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és valósághűbb lesz. Teljesen mindegy, hol kapott helyet a szobában, ez a lenyűgöző Samsung TV képes felismerni a tartózkodási helyed, és úgy állítja be az audio kimenetet, hogy olyan élmény legyen, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél. A TV hangkalibrációs funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi a hangbeállítások optimalizálását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a felhasználó személyes preferenciáinak megfelelően. A TV alkalmazkodik a környezethez, amelyben elhelyezték, és optimalizálja az audio paramétereket, hogy elérje a legjobb hangteljesítményt.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a nagyszerű Samsung QLED TV biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha nem találsz semmi érdekeset a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

131,64 × 217,9 × 36,96 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

124,55 × 1,99 cm (ma×mé)

Tömeg:

57 kg

Max. felbontás:

8K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 98 " (248,92 cm)
Felbontás 8K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 217,9 cm
Magasság 131,64 cm
Mélység 36,96 cm
Magasság talp nélkül 124,55 cm
Mélység talp nélkül 1,99 cm
Tömeg 57 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang, Hang-kalibrálás

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Csomag tartalma One Connect box, One Connect kábel
Kód:  WR176s90
Termékszám:  QE98QN990CTXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15