Oldal frissítése

98"-os Samsung QE98QN90D QE98QN90D

Ingyenes
szállítás boltjainkba
3 499 900 Ft

98"-os Samsung QE98QN90D QE98QN90D

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű Samsung Samsung Neo QLED TV. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming örvendezteti meg az igényes játékosokat is. A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 100W-os hangszóró felel. Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk szerelni, VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 98
Televízió 98

98"-os Samsung QE98QN90D QE98QN90D TV jelentősebb tulajdonságai

  • A remek Samsung Samsung Neo QLED sorozatú televízióval otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 100W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 98" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert kapta
  • Mini LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Egyéb funkciók HDR
  • Picture quality indexe 45 PPI
  • Dolby Atmos biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

Lenyűgözően éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 98" képátló mellett. Eme Samsung TV rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely garantálja a rendkívüli élességet. A Mini LED technológia rengeteg zónára oszlik a jobb helyi fényerő-szabályozás és kontraszt érdekében. Nincs funkcióval rendelkezik, melynek köszönhetően elmerülhetünk a háromdimenziós filmek világában.

Televízió 98
Televízió 98

Lélegzetelállító látvány egymilliárd színnel – ez a Neo QLED

Amennyiben valósághű, hihetetlenül dinamikus látványt keresel, amely magával ragad, a Samsung Premium Neo QLED TV a megfelelő választás. A Quantum Matrix technológiát kombinálja a Mini LED háttérvilágítással, amely képes az úgynevezett helyi fényerő-szabályozásra. Ennek köszönhetően a képnek csak egy bizonyos része lesz világos, és a sötét területek teljesen elhalványíthatók vagy teljesen kikapcsolhatók. Tehát a fekete valóban fekete lesz, és a kép dinamikája egy teljesen új dimenziót ér el.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához. A képfeldolgozási index jelzi a TV általános képminőségét, melynek értéke 45 PPI.

Televízió 98
Televízió 98

Légy legyőzhetetlen játékos ezzel a nagyszerű Samsung TV-vel

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens gamereket. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming funkcióval igazi élmény lesz a játék. Hála a VRR-nek a játékok nagyon szépen és simán futnak, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvenciával folyamatos és pontos a mozgás. Ez a remek Samsung TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást nyújt

Ezen Tizen smart televízió számos vonzó funkciót rejt, mint Bixby. Lehetőséget kapunk vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzeten a nevére kellene koppintaniuk. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a modern Samsung televízió összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez további eszközök igénybe vétele , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az intelligens funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Ezáltal minden irányból meg tudjuk tekinteni a videót. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a hagyományos videóban nem tehetnénk.

Nagyszerű TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal kompatibilis, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5 és WiFi 5. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül biztosít 3D térhangzást. Az egyik csatornán például a lövés hallható, a másikon pedig a fegyvermechanika hangja, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a remek Samsung QLED televízió biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. Köszönhetően a különleges PIP (kép a képben) funkciónak, lehetőségünk van két külön forrásból származó képet egy képernyőn nézni. Az integrált webkamerával lehetséges a videóhívások kezdeményezése, arcfelismerő alkalmazások használata, és így tovább.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Színmélység:

30 bit

Méretek:

130,59 × 218,51 × 36,49 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

124,93 × 3,11 cm (ma×mé)

Tömeg:

92,7 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V és 100-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 98 " (248,92 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG
Színmélység 30 bit

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V, 100-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 218,51 cm
Magasság 130,59 cm
Mélység 36,49 cm
Magasság talp nélkül 124,93 cm
Mélység talp nélkül 3,11 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 47,89 cm
Tömeg 92,7 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 100 W

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR175s8
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE98QN90DATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05