Oldal frissítése

85" Samsung QE85Q60C

Ingyenes
szállítás boltjainkba
569 990 Ft

85" Samsung QE85Q60C

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Samsung Samsung QLED TV. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. AMD FreeSync és Cloud gaming kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert kapta, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. A TV-t VESA szabványú tartóval lehet a falra szerelni, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 85
Televízió 85

85" Samsung QE85Q60C TV főbb jellemzői

  • A lenyűgöző Samsung Samsung QLED sorozatú TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Lenyűgöző vizuális élmény hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert futtatja
  • Edge LED háttérvilágítással van ellátva
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a tökéletes hanghatásokat
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb közkedvelt funkciói: mozgáskövető hang
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint Canal+, Xbox Game Pass és Vodafone TV

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung televízió lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi pixellel van ellátva, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén helyezkednek el, így megnyerő lehet azok számára, akik előnyben részesítik a vékonyabb TV kialakítást.

Televízió 85
Televízió 85

QLED technológia a tökéletes látványért

Csak dőlj hátra a TV képernyője előtt, amely milliárdnyi különböző színt kelt életre, és élvezd a képet pontosan úgy, ahogy egy lélegzetelállító dokumentumfilm vagy thriller alkotói forgatták. Pontosan erre a képre számíthatsz a QLED technológiával rendelkező Samsung TV-ken. Olyan kvantumpontokat használ, amelyek közvetlenül a fény hatása után ideális hőmérsékletű és megnövelt fényerejű színeket bocsátanak ki. Ezenkívül ezt a rendkívül ellenálló kvantumpontokkal ellátott réteget speciális kék LED-lámpák egészítik ki. Az eredmény a legtisztább fehér fény hihetetlen fényerővel, amelyet valaha is tapasztaltál a TV képernyőjén. Csak dőlj hátra, és ez a nagyszerű 85" Samsung QE85Q60C QLED technológiás TV gondoskodik a tökéletes otthoni filmezésről.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően.

Televízió 85
Televízió 85

Válj profi játékossá ezzel a nagyszerű Samsung TV-vel

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. Az izgalmas AMD FreeSync és Cloud gaming funkcióval a játék igazi élmény lesz. Ez a remek Samsung TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Használd ki a fejlett Samsung TV összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az intelligens funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Így minden irányból megtekinthető a videó. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a klasszikus videóban rejtve maradnának.

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a nagyszerű Samsung QLED tévé biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

112,3 × 190,1 × 34,5 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli magasság:

108,6 cm

Tömeg:

43 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC

Be- és kimenetek:

HDMI 2,1

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Canal+, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői AMD FreeSync

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek HDMI 2.1
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC

Méretek és tömeg

Szélesség 190,1 cm
Magasság 112,3 cm
Mélység 34,5 cm
Magasság talp nélkül 108,6 cm
Tömeg 43 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR176r4
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE85Q60CAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10