Oldal frissítése

85 'Thomson 85UZ8876

3,0 1 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kiegészítők a termékhez

85 'Thomson 85UZ8876

Élvezze kedvenc filmjeit az abszolút legmagasabb minőségi és tökéletesen éles felbontást. Televízió Thomson lenyűgöző átlója 214 cm kínálja a legjobb filmes látvány. Kijelzőpanel támogatja a szuper finom felbontás 4K kínál nemcsak borotvaéles képeket, hanem lehetővé teszi, hogy élvezze a lélegzetelállító 3D. Lélegzetelállító kilátás képek kiegészítik a SMART funkcióval. Ahhoz, hogy a televízió így telepíteni a különböző alkalmazások, amelyek együtt a tökéletes képet tolódik a tapasztalat megtekintését a következő szintre.

A legfontosabb előnyök:

  • Szürreális vizuális élmény, köszönhetően az Ultra HD felbontás, valamint a 3D-s megjelenítés
  • Hatalmas átlós 214 cm
  • SMART funkciók mellett a beépített WiFi technológia
  • Csodálatos modern design

Kóstolja meg a 3 dimenziós

Modern képalkotó központ rendelkezik kivételes 4K felbontású, ami 4-szer nagyobb felbontású, mint a Full HD TV-k, kínál, nem csak a borotvaéles képeket. Kifinomult technológia műsor lenyűgözi őket nagy kontrasztot a legjobb képet. Egy tökéletesen éles képet ad támogatást a 3D képalkotás. Ez teszi filmnézés igazán reális és lenyűgöző. Különleges Helyi sötétítés technológia optimalizálja a háttérvilágítást kép, és így javítja annak minőségét.

Az új felhasználói felület jobb és intuitív. Lesz gyors hozzáférést biztosít a kedvenc alkalmazások, mint a Facebook, a Twitter vagy a YouTube-on.

Hatalmas adag házi szórakoztató

Ez a TV is lesz a központja az otthoni szórakozást. A kényelmes kanapén az egész család tudja mutatni fényképeket vagy videókat az utazások során. Csak csatlakoztassa az USB-meghajtót, és lehet böngészni. Csatlakoztassa Blu-ray lejátszó vagy játékkonzol, és élvezze a leírhatatlan élmény nézni a legjobb kép a nagy TV-n.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
3D támogatás Aktív 3D

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Facebook
SMART funkciók Webböngésző

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 192 cm
Magasság 118 cm
Mélység 35 cm
Magasság talp nélkül 110 cm
Mélység talp nélkül 7,5 cm
Tömeg 67 kg
VESA felfüggesztés 1000×700

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK680y8
Termékszám:  85UZ8876

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05