Oldal frissítése

77" Samsung QE77S90C

4,6 9 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
664 990 Ft

77" Samsung QE77S90C

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Samsung Samsung OLED TV. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett OLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 144Hz képfrissítési frekvenciája. VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. A TV falra való függesztéséhez használj VESA szabványú konzolt, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 77
Televízió 77

77" Samsung QE77S90C TV lényegesebb tulajdonságai

  • A remek Samsung Samsung OLED sorozatú TV mozivá varázsolja otthonod
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern OLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel működik
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus biztosítja a mozis hangminőséget
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb népszerű funkciói: mozgáskövető hang
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint Canal+, Xbox Game Pass és Vodafone TV

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung televízió a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. A helyi fényerő szabályozás-funkció vezérli a háttérvilágítást a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen csökkenti a fényerőt, hogy nem romlik a világos részek minősége sem.

Televízió 77
Televízió 77

OLED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Eme OLED technológiát alkalmazó TV hihetetlen látványt biztosít. Az OLED kijelző kitűnik magas kontrasztjával, széles látószögével, gyors válaszidejével és élénk színeivel. Az egyes pixelek be- és kikapcsolásával elérhetők a valódi fekete árnyalatok. Az OLED kijelző rendkívül energiahatékony, mert csak az aktuálisan bekapcsolt képpontok fogyasztanak energiát.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának.

Televízió 77
Televízió 77

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a nagyszerű Samsung TV-vel

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. A remek VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. A VRR technológia biztosítja a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvencia nagyon rövid válaszidőt garantál. Eme Samsung tévé Kiváló hatékonyságú monitorként működik, lehetővé téve a sima és pontos játékmegjelenítést.

Televízió 77

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes smart funkcióját

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy további eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a 360°-os videólejátszás. Így bármilyen perspektívából nézhetjük a videót. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a hagyományos videóban nem tehetnénk.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül garantált a 3D térhangzás. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi a hang jóval pontosabb és hitelesebb terjedését a térben. Nem számít, hol vagy a szobában, ez a lenyűgöző Samsung TV felismeri a tartózkodási helyed, és beállítja az audio kimenetet, hogy úgy érezd, mintha közvetlenül a képernyő ülsz.

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a remek Samsung OLED TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem találsz semmi érdekeset a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

104,5 × 171,9 × 36 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli magasság:

98,8 cm

Tömeg:

38 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC és Kettős

Be- és kimenetek:

HDMI 2,1

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 77 " (195,58 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Canal+, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek HDMI 2.1
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 171,9 cm
Magasság 104,5 cm
Mélység 36 cm
Magasság talp nélkül 98,8 cm
Tömeg 38 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR176q91
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE77S90CATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10