Oldal frissítése

75" TCL 75EP660

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" TCL 75EP660

Merülj el a minőségi képmegjelenítésben

A TCL 75EP660 televízió a keskeny, kávamentes fém designt kiváló képminőséggel, valósághű színekkel, széles dinamikus tartománnyal és részletgazdag 4K felbontással ötvözi. Az Android TV operációs rendszernek köszönhetően az alkalmazások széles választékát érheted el, beleértve a Netflix és a Youtube streaming szolgáltatásokat is. A Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatás szintén rendelkezésre áll.

75" / 188 cm


4K Ultra HD képfelbontás

Az Ultra HD LED képernyő (3840 × 2160 px) 4-szer részletesebb képeket kínál, mint a hagyományos Full HD televíziók. Merülj el a tökéletesen éles, több mint 8 millió pixeles képbe, amely magával ragadó, intenzív házimozi élményt nyújt.

HDR tartalom támogatása

A HDR (nagy dinamikatartományú tartalom) szabvány támogatásának köszönhetően átadhatod magad bármely forrásból származó, a világos fényt és sötét tónusokat, precíz színeket és lélegzetelállító részleteket megjelenítő tartalomnak.

Smart HDR

A SMART HDR technológia standard dinamikatartományú (SDR) minőséget kínál HDR képminőségben. Ez lehetővé teszi, hogy a lehető legmagasabb minőségben élvezhesd a kedvenc tartalmaidat.
A SMART HDR dinamikusan szabályozza a natív tartalmakat a képernyő-beállításoknak megfelelően. A sötét jeleneteknél növeli az árnyékban rejtőző tárgyak fényerejét. A világos jelenetek esetében pedig növeli a kontrasztarányt, amely révén a tárgyak jobban kitűnnek a háttérből. Így az eredmény egy élethűbb, többrétegű, részletgazdagabb és kontrasztosabb kép lesz.

Micro Dimming technológia

A kiváló kontraszt érdekében a Micro Dimming technológia megközelítőleg száz különálló zónában elemzi a televízión megjelenő képet, és ennek megfelelően állítja be az optimális fényerőt. Ezáltal az eredmény egy olyan fény-árnyék egyensúllyal rendelkező kép lesz, amely fokozza a vizuális élményt filmnézés vagy játék közben, különösen teljes sötétségben.

PPI 1200

A képminőség egyik kulcseleme, amely a felbontás, a kontraszt és a színskála esetében játszik fontos szerepet - a pixelsűrűség (PPI). Az EP66 sorozat a kiváló 1200 PPI érdekében olyan továbbfejlesztett képfeldolgozó technológiákat ötvöz, mint a 4K HDR, a Micro Dimming és a 10 bites panel.

A Dolby Audio gazdag és tiszta hangzása

Hagyd, hogy körülöleljen a dinamikus térhangzás, amelyet a fejlett Dolby Audio hangtechnológia szolgáltat. Nem számít, mit nézel, a csúcsminőségű hangzás mindig garantált, amely teljesíti az elvárásaidat és egy új szintre emeli a filmek, TV műsorok vagy koncertek nyújtotta élményt.

Android TV

Az Android TV 9.0 operációs rendszer számos olyan innovatív funkciót kínál, amelynek hála a televíziód sokkal többre lesz képes. A különféle alkalmazások - beleértve a webböngészőt, a médialejátszókat vagy a kedvenc streaming szolgáltatódat - végtelen szórakozást nyújtanak. Ezenkívül a Picture in Picture (kép a képben) funkció, a feladatok közötti egyszerű váltás, valamint a hangvezérlés is elérhető.

Google Assistant

Az Android TV beépített Google Assistant funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a hangoddal vezéreld a készülékedet. Keresgélj a tartalmak között, tudd meg, milyen időjárás várható, szabályozd a hangerőt, játszd le a kedvenc zenéidet vagy vezérelj egyéb funkciókat, amelyeket egyszerű hangutasításokkal aktiválhatsz.

Google Play Áruház

A Google Play szolgáltatásnak hála a letöltés után rögtön a televízió képernyőjén indíthatod el a kedvenc alkalmazásaidat. Az ajánlat magában foglalja a 4K támogatással bíró Netflixet és Youtube-ot, a számtalan játékot, a multimédialejátszót, a legújabb fejlesztéseket, valamint a közösségi hálózat tartalmainak szabályozását.

Chromecast technológia

Az Android TV lehetővé teszi, hogy a mobileszközödön található fényképeket, videókat, zenéket vagy egyéb tartalmakat megjelenítsd, illetve lejátszd közvetlenül a televízió képernyőjén. A Chromecast technológia együttműködik az olyan eszközökkel, mint például az iPhone, az iPad, az Android telefonok és tabletek, valamint a Mac és a Windows számítógépek.

Amazon Alexa támogatás

A TCL 75EP660 televízió támogatja az Amazon Alexa szolgáltatást. A hangutasításokkal egyszerűen lejátszhatod a kedvenc zenéidet, megnézheted az aktuális eseményeket és az időjárást, kapcsolgathatsz a televíziós csatornák között, szabályozhatod a hangerőt, és még sok mást.

Netflix TV 4K HDR minőségben

A világ egyik legnépszerűbb tévécsatornája most már a TCL televíziókon is elérhető. Nézz díjnyertes filmeket, sorozatokat és TV-műsorokat különféle műfajokban, amikor csak szeretnél! A választék rendkívül széles, így mindenki megtalálja a kedvére valót.

Youtube 4K felbontással

A Youtube alkalmazásoknak köszönhetően a világ népszerű videóit mostantól 4K UHD felbontásban élvezheted. Érd el a legújabb zenés videókat, podcastokat, gaming videókat, a híreket és még sok mást, vagy iratkozz fel kedvenc csatornáidra, hogy a barátaiddal is megoszthasd a videókat! 

Elegáns, kávamentes formatervezés

A TCL 75EP660 már első látásra lenyűgöz a keskeny formatervezésével és az ultravékony fém keretével, amelynek hála bármely helyiség tökéletes darabjává válik. A készülék stílusos megjelenését a fém lábak és az eredeti csőpanel koronázzák meg, amelyet két darab, 2x 15 W-os hangszóróval láttak el.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 168 cm
Magasság 103,5 cm
Mélység 40,3 cm
Magasság talp nélkül 96,5 cm
Mélység talp nélkül 3,1 cm
Tömeg 31,3 kg
VESA felfüggesztés 600×300

Szín

Szín Fekete

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK690f8
Termékszám:  75EP660
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10