Oldal frissítése

75" Samsung UE75CU7172

4,9 15 értékelés
Leárazás -6 %
289 990 Ft 308 690 Ft

75" Samsung UE75CU7172

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Samsung TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy levegyen a lábadról a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. A TV falra való függesztéséhez használj VESA szabványú konzolt, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 75
Televízió 75

75" Samsung UE75CU7172 TV fontosabb paraméterei

  • Ezen Samsung televíziónak hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Fantasztikus vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja
  • Edge LED háttérvilágítást kapott
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Digital Plus garantálja a kristálytiszta hangzást
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video és Xbox Game Pass

Kivételesen éles képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ezen Samsung TV rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén lettek elhelyezve, ezáltal vonzó lehet azok számára, akik inkább a vékony TV-ket kedvelik.

Televízió 75
Televízió 75

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Eme LCD LED technológiát használó TV magával ragad. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást biztosít, ami hozzájárul a kiváló minőségű filmnézéshez még jól megvilágított helyiségekben is. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely megvilágítja a képernyőt, és tiszta képet biztosít.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához.

Televízió 75
Televízió 75

Válj legyőzhetetlen játékossá ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens gamereket. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. A fejlett gamer mód és Cloud gaming funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Eme Samsung tévé rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Használd ki a modern Samsung TV összes okos tulajdonságát

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Az okos funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így minden irányból megtekinthető a videó. Ez megnyitja a lehetőséget a környezet és olyan részletek felfedésére, amelyek rejtve maradnak egy normál videóban.

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a remek Samsung LCD LED TV biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha unalmas a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

104,79 × 167,32 × 34,11 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

95,82 × 6 cm (ma×mé)

Tömeg:

30,8 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,32 cm
Magasság 104,79 cm
Mélység 34,11 cm
Magasság talp nélkül 95,82 cm
Mélység talp nélkül 6 cm
Tömeg 30,8 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR176i3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  UE75CU7172UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20