Oldal frissítése

75" Samsung The Frame QE75LS03D

Ingyenes
szállítás boltjainkba
929 900 Ft

75" Samsung The Frame QE75LS03D

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen Samsung TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10 és HDR10+ szabvány támogatásnak. Engedd, hogy elvarázsoljon a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 400×400 mm. A fali tartó és a távirányító része a csomagnak.

Televízió 75
Televízió 75

75" Samsung The Frame QE75LS03D TV legfőbb paraméterei

  • A csodálatos Samsung TV mozivá varázsolja otthonod
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern QLED technológiának, és HDR10 és HDR10+ szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Dual LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos biztosítja a hibátlan hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

Kivételesen éles képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a nagyszerű Samsung TV képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi képpontot kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. A jobb háttérvilágítás, szélesebb színtartomány és jobb kontraszt érdekében a Dual LED technológia különböző típusú LED-eket kombinációját teszi lehetővé.

Televízió 75
Televízió 75

QLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Ezen QLED technológiával rendelkező TV nagyszerű vizuális szórakozást biztosít. A QLED kijelző forradalmi technológiával büszkélkedhet, amely hihetetlenül valósághű képet jelenít meg, páratlanul széles színspektrummal fűszerezve. Tökéletes képet ad még erős fényben vagy oldalról nézve is.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10 és HDR10+. A HDR10 a kép fényerejét a legnagyobb fényerejű jelenetnek megfelelően állítja be. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához.

Televízió 75
Televízió 75

Válj top gamerré ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Hála a VRR-nek a játékok nagyon szépen és simán futnak, akadozás nélkül, míg a gyors frissítési frekvencia gondoskodik a hihetetlenül rövid válaszidőről. Ez a nagyszerű Samsung TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Ezen Tizen okos televízió sok hasznos funkciót tartogat, mint Bixby. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens társunkká válhat az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Könnyedén felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzeten a nevére kellene koppintaniuk. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Csak meg kell nyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 75
Televízió 75

Használd ki a fejlett Samsung TV összes okos tulajdonságát

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell külső eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Köszönhetően az smart funkcióknak böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a 360°-os videólejátszás. Így lehetőségünk lesz minden irányból megtekinteni a videót. Ez megnyitja a lehetőséget a környezet és olyan részletek felfedésére, amelyek rejtve maradnak egy normál videóban.

Nagyszerű társ minden háztartásba

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5 és WiFi 5. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást tesz lehetővé több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben.

Televízió 75
Televízió 75

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a remek Samsung QLED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. A beépített webkamerával módunkban áll videóhívásokban részt venni, arcfelismerő alkalmazásokat használni, illetve sok más funkciót.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

99,85 × 168,23 × 31,58 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

96,04 × 2,69 cm (ma×mé)

Tömeg:

50,7 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 4096 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 168,23 cm
Magasság 99,85 cm
Mélység 31,58 cm
Magasság talp nélkül 96,04 cm
Mélység talp nélkül 2,69 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 104,2 cm
Tömeg 50,7 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Csomag tartalma Fali tartó

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR175p3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE75LS03DAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10