Oldal frissítése

75"-os Samsung QE75QN800D

Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 399 900 Ft

75"-os Samsung QE75QN800D

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Samsung televízió. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 75
Televízió 75

75"-os Samsung QE75QN800D televízió fő tulajdonságai

  • Eme Samsung televíziónak köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • Élvezd a részletgazdag 8K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert támogatja
  • Mini LED háttérvilágítással van ellátva
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Dolby Atmos biztosítja a tökéletes hanghatásokat
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer és iVysílání

Kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 8K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung TV a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy nyolcszor annyi képponttal van ellátva, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 7 680 × 4 320 pixelből áll, amely nagy élességet garantál. A Mini LED technológia rengeteg zónára van felosztva a jobb helyi fényerő és kontraszt érdekében.

Televízió 75
Televízió 75

QLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Ezen QLED technológiát alkalmazó TV nagyszerű látványt biztosít. A QLED kijelző egyedülálló technológiával büszkélkedhet, amely kompromisszumok nélküli színalkotást nyújt, hihetetlenül valósághű kép mellett. Teljesen tiszta képet látunk még világos környezetben vagy oldalról nézve is.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. A HDR10+ biztosítja, hogy a kép fényereje dinamikusan változzon az adott képkockától függően.

Televízió 75
Televízió 75

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens gamereket. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. A VRR technológia lehetővé teszi a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia garantálja a minimális válaszidőt. Eme Samsung TV kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást biztosít

Ezen Tizen smart televízió sok érdekes funkciót rejt, mint például Bixby. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket a billentyűzet használata nélkül. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 75

Használd ki a fejlett Samsung TV összes smart tulajdonságát

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell külső eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű funkció a 360°-os videólejátszás. Így minden irányból tudjuk nézni a videót. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a klasszikus videóban nem tehetnénk.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA és WiFi 6. A moziélményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang térbeli terjedése lényegesen pontosabb és hitelesebb lesz.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a remek Samsung QLED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha unalmas a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani. A különleges PIP (kép a képben) funkció lehetővé teszi, hogy két külön forrásból származó képet lássunk egy képernyőn. Az integrált webkamerának hála indíthatunk videóhívásokat, használhatunk arcfelismerő alkalmazásokat, illetve kipróbálhatunk sok más funkciót is.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

102,38 × 166,83 × 28,64 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

95,56 × 1,76 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

57 kg

Maximum felbontás:

8K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, USB-C és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 8K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 6
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, USB-C, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 166,83 cm
Magasság 102,38 cm
Mélység 28,64 cm
Magasság talp nélkül 95,56 cm
Mélység talp nélkül 1,76 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 36 cm
Tömeg 57 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR175p65
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE75QN800DTXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15