Oldal frissítése

65" TCL 65DC760

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" TCL 65DC760

Vonzó minden szempontból

Az Ultra HD 4K felbontású TCL 65DC760 TV lenyűgöző részleteket, rendkívüli kontrasztot és reális, élénk színeket képes megjeleníteni. Az Android operációs rendszer lehetővé teszi a végtelen multimédiás szórakozást, és kedvenc Google Play, Netflix és Youtube szolgáltatások elérését. Mindezeket egy vonzó, vékony kialakításban rejtették el, amely nagyszerű kiegészítővé válik a modern otthonokban.

Ultra vékony kialakítás

Az ultra-vékony képernyő, mindössze 7,9 mm vastag, és a vonzó fémszerkezet a maximális funkcionalitást és az időtlen minimalista megjelenést ötvözi.

Minimalista fémkeret

A minimalista dizájn kiegészíti az elegáns, csiszolt alumíniumból készült fémkeretet.

Innovatív technológia

Az innovatív kialakításnak köszönhetően a képernyő nagyon vékony, szinte láthatatlan kerettel rendelkezik, aminek köszönhetően a kép csodálatos egészet alkot a környező bútorokkal és díszítéssel. A képernyőt már nem keretezik vastag, ódivatú keretek.


TCL WCG

Valódi színek

A TCL WCG fokozott színválasztékával élvezheti a hihetetlen sokszínű és reális színeket a nappaliban. A WCG technológia 30%-kal tisztább és gazdagabb színeket reprodukál, mint a hagyományos LED TV-k.

HDR Pro

HDR Pro

A TCL 55DC760 támogatja a HDR Pro technológiát, amely a világos és sötét árnyalatok reprodukálásával elbűvölő képet hoz létre. Tapasztalja meg a lenyűgöző HDR tartalmakat úgy, ahogyan azt a tervezők megalkották!

UHD 4K felbontás

UHD 4K felbontás

Az Ultra HD 4K képernyő (3840 × 2160 px) legfeljebb 4-szer részletesebb képeket jelenít meg, mint a standard Full HD felbontás. Az így kapott kép kiváló élességű, és pontos részletességgel láttatja az vizuális tartalmakat.

JBL hangszórók

JBL hangszórók

A csúcsminőségű 60 W-os hangszórók a tökéletes hangot nyújtják a filmekhez, a zenékhez és a játékokhoz.  Kiváló minőségű JBL hangszórókkal élvezheti az audiovizuális tartalmakat, amely magasabb szintre fogja emelni az otthoni szórakozást.

Android operációs rendszer

Android operációs rendszer

Az Android TV-vel hozzáférhet a multimédiás szórakozás világához. Fedezze fel a filmeket, játékokat, zenéket és még számtalan izgalmas alkalmazást, amelyet az Android operációs rendszer biztosít. Elérhető az internetes hozzáférés egy webböngészőn keresztül, és támogatja a népszerű VOD szolgáltatásokat.

Hangvezérlés

Hangvezérlés

Keresse meg kedvenc tartalmát hangkereséssel. Csak nyomja meg a távirányító gombját, és kérdezzen. Nincs bonyolultabb szövegbevitel vagy menü navigáció. Most már egy pillanat alatt elérheti a kívánt alkalmazásokat vagy videókat.

Chromecast technológia

Chromecast technológia


A Chromecast lehetővé teszi, hogy kedvenc videóit, játékait és alkalmazásait a mobileszközről közvetlenül a TV képernyőjére vigye a legmagasabb minőségben. Csak meg kell nyomnia a Cast gombot az Android vagy iOS mobileszköz képernyőjén.

A Google Play

A Google Play

TCL 55DC760-vel a Google Play korlátlan használatát élvezheti. Hozzáférhet a legjobb filmekhez, televíziósorozatokhoz és sporteseményekhez. Több ezer alkalmazás és játék érhető el, amelyet azonnal telepíthet. A Google Play gondoskodik minden családtag végtelen szórakozásáról.

Youtube

Youtube

A YouTube segítségével megtekintheti a világ minden tájáról érkező videó trendeket - a legforróbb zenei videóktól a legjobb filmekig. Jelentkezzen be kedvenc csatornáiba, ossza meg kedvenceit barátaival! Tekintse meg a Youtube  tartalmakat bármilyen eszközről.

Netflix

Netflix

A szórakoztató ajánlatok közé tartozik az egyik legnépszerűbb TV-állomás támogatása, sok népszerű tartalommal. A Netflix mindenkinek kínál valami újat. Megtekintheti kedvenc TV-műsorait, beleértve a díjnyertes eredeti Netflix sorozatokat, továbbá filmek és dokumentumfilmek garmadáját.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit, Komponens
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,8 cm
Magasság 93,1 cm
Mélység 32,8 cm
Magasság talp nélkül 86,1 cm
Mélység talp nélkül 9,4 cm
Tömeg 29 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK690e8
Termékszám:  65DC760
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10