Oldal frissítése

65" Samsung UE65DU7172

264 900 Ft

65" Samsung UE65DU7172

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung Crystal UHD tévé. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan elvarázsol majd a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk szerelni, VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung UE65DU7172 televízió fontosabb tulajdonságai

  • A csodálatos Samsung Samsung Crystal UHD sorozatú televízióval olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Lenyűgöző vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja
  • Edge LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Egyéb funkciók HDR
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

Lenyűgözően éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung TV a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi képpontot kapott, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. Az Edge LED technológia értelmében, a LED diódák csak a képernyő szélén helyezkednek el, ezáltal vonzó lehet azok számára, akik inkább a vékony TV-ket kedvelik.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV magával ragadó szórakozást nyújt. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket biztosít, amelynek köszönhetően még világos helyiségekben is élvezhető lesz a filmezés. Az LCD panel mögött helyezték el a LED izzósort, amely megvilágítja a képernyőt, és fényes képet biztosít.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően.

Televízió 65
Televízió 65

Válj top gamerré ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens játékosokat, miközben előnyökre teszel szert. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek gamer mód, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. Ez a nagyszerű Samsung televízió kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb gamerek igényeinek is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ez a remek Tizen smart TV számos hasznos funkciót tartogat, mint Bixby. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a modern Samsung TV összes smart funkcióját

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Az aktuális verzió HbbTV. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Amikor 360°-os videót játszunk le TV-n, a felhasználó a vezérlővel mozoghat a videóban, és minden irányba elforgathatja tekintetét.  Ez lehetőséget ad arra, hogy olyan rejtett részleteket fedezzünk fel, amelyeket a hagyományos videókban nem látnánk.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a modern Samsung LCD LED televízió elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha unalmas a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani. Az integrált webkamerának hála indíthatunk videóhívásokat, használhatunk arcfelismerő alkalmazásokat, illetve sok más funkciót.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

87,95 × 145,29 × 26,74 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

83,4 × 6,06 cm (ma×mé)

Tömeg:

23 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,29 cm
Magasság 87,95 cm
Mélység 26,74 cm
Magasság talp nélkül 83,4 cm
Mélység talp nélkül 6,06 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 102,55 cm
Tömeg 23 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR175g3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  UE65DU7172UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05