Oldal frissítése

65" Samsung UE65CU8002

3,9 6 értékelés
244 990 Ft

65" Samsung UE65CU8002

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Akkor biztos jól jönne neked ezen Samsung Samsung Crystal UHD TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. Gamer mód és Cloud gaming elégíti ki minden igényes játékos igényét. Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. A TV falra való szereléséhez használj VESA szabványú tartót, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung UE65CU8002 TV lényegesebb paraméterei

  • A lenyűgöző Samsung Samsung Crystal UHD sorozatú televízió igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Fantasztikus vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert támogatja
  • Edge LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a mozis hangminőséget
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb népszerű funkciói: mozgáskövető hang
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass és Vodafone TV

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ezen Samsung televízió köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely nagy élességet garantál. Az Edge LED technológia értelmében, a LED diódák csak a képernyő szélén helyezkednek el, ezáltal esztétikailag vonzóbb választás azok számára, akik a vékony és elegáns TV-ket szeretik.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Eme LCD LED technológiával rendelkező TV magával ragad. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást biztosít, aminek hála nyugodtan filmezhetünk még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött helyezték el a LED izzósort, amely tiszta képet biztosít.

HDR formátum támogatás

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján.

Televízió 65
Televízió 65

Légy legyőzhetetlen gamer ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. A remek gamer mód és Cloud gaming funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Ez a nagyszerű Samsung televízió hatékony monitorként működik, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

Használd ki a fejlett Samsung televízió összes okos tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Az intelligens funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így a videót bármilyen perspektívából nézhetjük. Ezzel a funkcióval lehetőségünk lesz felfedezni olyan részleteket, amelyek a hagyományos videókban rejtve maradnának.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a nagyszerű Samsung LCD LED TV lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha unalmas a TV műsor, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

87,43 × 145,09 × 27,94 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli magasság:

83,19 cm

Tömeg:

21,4 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,09 cm
Magasság 87,43 cm
Mélység 27,94 cm
Magasság talp nélkül 83,19 cm
Tömeg 21,4 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Kód:  WR176g4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UE65CU8002KXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15