Oldal frissítése

65" Samsung QE65S92C

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
569 990 Ft

65" Samsung QE65S92C

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Samsung Samsung OLED TV. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett OLED technológiának és HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és AMD FreeSync Premium örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 40W-os Subwoofer hangszóró felel. Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését ezüst szín varázsolja tökéletessé. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 300×200 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung QE65S92C TV legfontosabb tulajdonságai

  • A csodálatos Samsung Samsung OLED sorozatú TV mozivá varázsolja otthonod
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern OLED technológiának, és HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • Azért, hogy nagyszerű hangzásban legyen részünk, 40W-os Subwoofer hangszóró felel
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel van ellátva
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói: mozgáskövető hang
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint Vodafone TV

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a remek Samsung televízió a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, amely nagy élességet garantál. A kijelző felülete tükröződésmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a környezeti fény visszatükröződését.

Televízió 65
Televízió 65

OLED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen OLED technológiát használó TV kiváló vizuális szórakozást biztosít. Az OLED kijelző kitűnik magas kontrasztjával, széles látószögével, gyors válaszidejével és élénk színeivel. Képes a valóban fekete árnyalatok megjelenítésére az egyes pixelek be- és kikapcsolásával. Az OLED kijelző rendkívül energiatakarékos, mivel csak a az éppen bekapcsolt pixelek fogyasztanak energiát.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10+ és HLG. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának.

Televízió 65

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a nagyszerű Samsung TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód és AMD FreeSync Premium funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. Ez a nagyszerű Samsung TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb játékosok igényeinek is.

Az operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

Eme Tizen okos TV sok hasznos funkciót tartogat, mint Bixby. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, tükrözhetjük ki telefonunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen és gyorsan felfedezik kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet. Mostantól az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Csak meg kell nyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a fejlett Samsung TV összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy külső eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0.3. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Köszönhetően az smart funkcióknak böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal kompatibilis, mint WiFi, Bluetooth és WiFi 5. Olyan technológia biztosítja a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz. Nem számít, hol ülsz a szobában, ez a lenyűgöző Samsung TV felismeri a tartózkodási helyed, és úgy állítja be az audio kimenetet, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás funkciókhoz

Ez a modern Samsung OLED TV le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Hála a különleges PIP (kép a képben) funkciónak, lehetőségünk van két külön forrásból származó képet egy képernyőn nézni.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Méretek:

89,66 × 144,43 × 26,59 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

83,17 × 3,99 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

21,1 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Képernyő felülete Tükröződésmentes
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók PIP (Kép a képben)

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, AMD FreeSync Premium

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,43 cm
Magasság 89,66 cm
Mélység 26,59 cm
Magasság talp nélkül 83,17 cm
Mélység talp nélkül 3,99 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 36,6 cm
Tömeg 21,1 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Ezüst

Audió

Hangszóró teljesítmény 40 W
Beépített audio Subwoofer
További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W
Maximális fogyasztás 360 W
Általános fogyasztás 95 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Kód:  WR176o91a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE65S92CATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15