Oldal frissítése

65" Samsung QE65S90D

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -28 %
749 900 Ft 1 046 190 Ft

65" Samsung QE65S90D

Örülnél, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung televízió. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett OLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 300×200 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung QE65S90D TV jelentősebb paraméterei

  • A nagyszerű Samsung TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern OLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerre támaszkodik
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a remek Samsung televízió rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi pixellel van ellátva, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat.

Televízió 65
Televízió 65

OLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Eme OLED technológiát alkalmazó TV nagyszerű látványt nyújt. Az OLED technológiával rendelkező kijelző kitűnik magas kontrasztjával, széles látószögével, gyors válaszidejével és élénk színeivel. Egyedileg be- és kikapcsolja az egyes képpontokat, így valóban fekete árnyalatokat ér el. Az OLED kijelző hatékonyan csökkenti az energiafelhasználást, mert csak az aktuálisan bekapcsolt képpontok fogyasztanak energiát.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján.

Televízió 65
Televízió 65

Légy legyőzhetetlen gamer ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, emellett a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást biztosít. Ez a nagyszerű Samsung TV Kiváló hatékonyságú monitorként működik, lehetővé téve a sima és pontos játékmegjelenítést.

Végtelen szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ez a remek Tizen okos TV számos hasznos funkciót tartogat, mint Bixby. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Könnyen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzetet kellene használniuk. Ezentúl lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Nincs más dolgunk, csak megnyomni egy gombot a kedvenc streaming szolgáltatásunk eléréséhez.

Használd ki a modern Samsung TV összes smart tulajdonságát

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy külső eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Érdekes tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Amikor 360°-os videót játszunk le TV-n, a felhasználó a vezérlővel mozoghat a videóban, és minden irányba elforgathatja tekintetét.  Ez megnyitja a lehetőséget a környezet és olyan részletek felfedésére, amelyek rejtve maradnak egy normál videóban.

Nagyszerű TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5 és WiFi 5. Olyan technológia biztosítja a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül garantált a 3D térhangzás. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz.

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a remek Samsung OLED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha nem megy semmi érdekes a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. A speciális PIP (kép a képben) funkcióval lehetséges, hogy két külön forrásból származó képet lássunk egy képernyőn. Hála az integrált webkamerának, indíthatunk videóhívásokat, használhatunk arcfelismerő alkalmazásokat, illetve sok más funkciót.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

89,67 × 144,43 × 26,52 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

83,17 × 3,99 cm (ma×mé)

Tömeg:

29,9 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, USB-C és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, USB-C, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,43 cm
Magasság 89,67 cm
Mélység 26,52 cm
Magasság talp nélkül 83,17 cm
Mélység talp nélkül 3,99 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 36,6 cm
Tömeg 29,9 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR175k3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE65S90DATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15