Oldal frissítése

65" Samsung QE65Q60D

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -8 %
369 900 Ft 399 990 Ft

65" Samsung QE65Q60D

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis hangulatot? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű Samsung Samsung QLED tévé. Samsung Q60D Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan elvarázsol majd a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming garantálja minden igényes játékos elégedettségét. Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel. Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését szürke szín varázsolja tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung QE65Q60D TV lényegesebb jellemzői

  • Ezen Samsung Samsung QLED Samsung Q60D sorozatú televíziónak köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Dual LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Egyéb funkciók HDR
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung TV a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. A Dual LED technológia lehetővé teszi a különböző típusú LED-ek kombinációját a jobb háttérvilágítás, szélesebb színtartomány és jobb kontraszt érdekében.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia a tökéletes látványért

Csak dőlj hátra a TV képernyője előtt, amely milliárdnyi különböző színt kelt életre, és élvezd a képet pontosan úgy, ahogy egy lélegzetelállító dokumentumfilm vagy thriller alkotói forgatták. Pontosan erre a képre számíthatsz a QLED technológiával rendelkező Samsung TV-ken. Olyan kvantumpontokat használ, amelyek közvetlenül a fény hatása után ideális hőmérsékletű és megnövelt fényerejű színeket bocsátanak ki. Ezenkívül ezt a rendkívül ellenálló kvantumpontokkal ellátott réteget speciális kék LED-lámpák egészítik ki. Az eredmény a legtisztább fehér fény hihetetlen fényerővel, amelyet valaha is tapasztaltál a TV képernyőjén. Csak dőlj hátra, és ez a remek 65" Samsung QE65Q60D QLED technológiás TV gondoskodik a tökéletes élményről otthonodban.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően.

Televízió 65
Televízió 65

Válj profi játékossá ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. Az izgalmas gamer mód, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. Ezen Samsung TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást nyújt

Ez a modern Tizen okos TV sok érdekes funkciót rejt, mint például Bixby. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket a billentyűzet bonyolult használata nélkül. Az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Nem kell mást tennünk, csak megnyomni egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű Samsung televízió összes smart tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0.3. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Így minden irányból tudjuk nézni a videót. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a hagyományos videóban nem tehetnénk.

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a modern Samsung QLED TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. Az integrált webkamerának hála indíthatunk videóhívásokat, használhatunk arcfelismerő alkalmazásokat, illetve kipróbálhatunk sok más funkciót is.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

87,22 × 145,09 × 27,4 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

83,14 × 2,57 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

28,3 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,09 cm
Magasság 87,22 cm
Mélység 27,4 cm
Magasság talp nélkül 83,14 cm
Mélység talp nélkül 2,57 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 107,63 cm
Tömeg 28,3 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Szürke

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W
Maximális fogyasztás 170 W
Általános fogyasztás 66 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Szürke
Kód:  WR175o4
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE65Q60DAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15