Oldal frissítése

65"-os Samsung QE65QN900D

Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 399 900 Ft

65"-os Samsung QE65QN900D

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Samsung televízió. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. A TV-t VESA szabványú tartóval lehet a falra szerelni, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 65
Televízió 65

65"-os Samsung QE65QN900D TV főbb tulajdonságai

  • A lenyűgöző Samsung TV valódi mozi élményt nyújt
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • Élvezd a részletes 8K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert támogatja
  • Mini LED háttérvilágítással látták el
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Atmos gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer és iVysílání

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 8K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung TV a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K jelölés azt jelenti, hogy nyolcszor annyi képpontot kapott, mint a standard Full HD képernyő. A kép 7 680 × 4 320 felbontással rendelkezik, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. A Mini LED technológia rengeteg zónára oszlik a jobb helyi fényerő-szabályozás és kontraszt érdekében.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Eme QLED technológiát alkalmazó TV kiváló vizuális szórakozást biztosít. A QLED kijelzőt forradalmi technológia jellemzi, amely széles színskálát képes előállítani, beleértve az élénk és telített színeket is. Garantálja, hogy tökéletesen tiszta képet kapjunk nem megfelelő fényviszonyok között is.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján.

Televízió 65
Televízió 65

Válj legyőzhetetlen játékossá ezzel a nagyszerű Samsung televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. A VRR technológia használatával garantált a játékok gyönyörű és sima, akadozás nélküli futása, emellett a gyors frissítési frekvencia nagyon rövid válaszidőt garantál. Ez a remek Samsung TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb gamerek igényeinek is.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Ez a modern Tizen smart televízió sok érdekes funkciót tartogat, mint Bixby. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyedén megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy újra manuálisan beírnák a címét a billentyűzeten. Ezentúl lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 65

Használd ki a modern Samsung televízió összes okos funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy külső eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az intelligens funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Érdekes tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Ezáltal a videót minden irányból tudjuk nézni. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a hagyományos videóban rejtve maradnának.

Nagyszerű társ minden háztartásba

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA és WiFi 6. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül biztosít 3D térhangzást. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben.

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a nagyszerű Samsung QLED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha unalmas a TV műsor, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani. A speciális PIP (kép a képben) funkció lehetővé teszi két külön forrásból származó kép megtekintését egy képernyőn. Az integrált webkamerának hála indíthatunk videóhívásokat, használhatunk arcfelismerő alkalmazásokat, illetve sok más funkciót.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

89,24 × 143,35 × 26,57 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

81,51 × 1,29 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

40,6 kg

Maximális felbontás:

8K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, USB-C és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 8K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 6
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, USB-C, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 143,35 cm
Magasság 89,24 cm
Mélység 26,57 cm
Magasság talp nélkül 81,51 cm
Mélység talp nélkül 1,29 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 37 cm
Tömeg 40,6 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR175o85
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE65QN900DTXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20