Oldal frissítése

65"-os Samsung QE65QN800D

Ingyenes
szállítás boltjainkba
999 900 Ft

65"-os Samsung QE65QN800D

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung Neo QLED TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. Amennyiben a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65"-os Samsung QE65QN800D TV kulcsfontosságú jellemzői

  • Ezen Samsung Samsung Neo QLED sorozatú TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Fantasztikus vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a részletgazdag 8K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel van ellátva
  • Mini LED háttérvilágítást kapott
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Képfeldolgozási indexe 136 PPI
  • Dolby Atmos biztosítja a hibátlan hangzást
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer és iVysílání

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 8K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ezen Samsung TV képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy nyolcszor annyit képpontot kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 7 680 × 4 320 pixelből tevődik össze, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. A helyi fényerő szabályozás és kontraszt fokozása érdekében a Mini LED technológia több száz vagy akár több ezer zónára van osztva.

Televízió 65
Televízió 65

Lélegzetelállító látvány egymilliárd színnel – ez a Neo QLED

Amennyiben valósághű, hihetetlenül dinamikus látványt keresel, amely magával ragad, a Samsung Premium Neo QLED TV a megfelelő választás. A Quantum Matrix technológiát innovatív Mini LED háttérvilágítással kombinálja, amely képes az úgynevezett helyi fényerő-szabályozásra. Ennek köszönhetően a képnek csak egy bizonyos része lesz világos, és a sötét területek teljesen elhalványíthatók vagy teljesen kikapcsolhatók. Tehát a fekete valóban fekete lesz, és a kép dinamikája egy teljesen új dimenziót ér el.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 a kép fényerejét a legnagyobb fényerejű jelenetnek megfelelően állítja be. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index alapján lehet megítélni, melynek értéke 136 PPI.

Televízió 65
Televízió 65

Légy legyőzhetetlen játékos ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming funkcióval a játék igazi élmény lesz. A VRR technológia lehetővé teszi a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, ezenkívül nagyon rövid válaszidőt biztosít a gyors frissítési frekvencia. Ez a nagyszerű Samsung televízió rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást biztosít

Ezen Tizen smart TV számos vonzó funkciót rejt, mint Bixby. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzetet kellene használniuk. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 65

Használd ki a fejlett Samsung televízió összes okos funkcióját

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell külső eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Az smart funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a 360°-os videólejátszás. Így minden irányból tudjuk nézni a videót. Ez megnyitja a lehetőséget a környezet és olyan részletek felfedésére, amelyek rejtve maradnak egy normál videóban.

A tökéletes választás mindenki számára

Lehetővé tesz olyan kapcsolódási lehetőségeket más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA és WiFi 6. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológiának hála garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Az egyik csatornán például a lövés hallható, a másikon pedig a fegyvermechanika hangja, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és reálisabb lesz.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás funkciókhoz

Ez a fejlett Samsung QLED tévé le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani. A különleges PIP (kép a képben) funkcióval lehetséges, hogy két külön forrásból származó képet lássunk egy képernyőn. A beépített webkamera lehetővé teszi, hogy videóhívásokat kezdeményezzünk, arcfelismerő alkalmazásokat használjunk, illetve sok egyéb funkciót.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Színmélység:

10 bit

Méretek:

89,82 × 144,37 × 26,79 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

82,84 × 1,72 cm (ma×mé)

Tömeg:

43,4 kg

Maximum felbontás:

8K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tápellátás:

AC 220-240V és 100-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, USB-C és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 8K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG
Színmélység 10 bit

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 6
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, USB-C, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×
Tápellátás AC 220-240V, 100-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,37 cm
Magasság 89,82 cm
Mélység 26,79 cm
Magasság talp nélkül 82,84 cm
Mélység talp nélkül 1,72 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 36 cm
Tömeg 43,4 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR175o65
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE65QN800DTXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05