Oldal frissítése

65" LG 65SM8200PLA

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" LG 65SM8200PLA

Harmonikus ultravékony design

A csúcsminőségű, 164 cm-es képátlójú LG 65SM8200PLA 4K televíziót rendkívül vékony, a lehető legkisebb kerettel kiegészített design jellemzi, így harmonikusan egészíti ki a modern belső teret. A lekerekített fém talp még jobban kiemeli a készülék egyedi megjelenését.

Csúcsminőségű NanoCell kijelző 4K felbontással

Az LG 65SM8200PLA Smart TV csúcstechnológiás Nano Cell kijelzővel rendelkezik, amely egészen lenyűgöző képminőséget, pontos színvisszaadást és kiváló betekintési szöget kínál. A 4K Ultra HD képernyő 4x nagyobb felbontást ér el, mint a hagyományos Full HD-televíziók, így tisztább, élesebb, lenyűgöző részletességgel megjelenített képeket élvezhetsz.

Még finomabb színtisztaság

Az LG Nano Cell kijelző speciális nanorészecskéket használ, amelyek folyamatosan optimalizálják az egyes színeket, lehetővé téve a teljes színspektrum létrehozását a tökéletesen valósághű és élénk képért.

Pontos színek még széles betekintési szög esetén is

Az LG NanoCell televízió képernyője széles betekintési szöggel rendelkezik, ennek köszönhetően a kiváló minőségű kép valósághű színekkel, lenyűgöző felbontásban és torzítás nélkül tárul a szemed elé, a nappali bármely pontjából is nézed.

DTS Virtual: X - a hangzás új dimenziója

A beépített 20 W-os hangszórók a DTS Virtual: X térhatású technológiának köszönhetően gazdag, hibátlan és többirányú hanggal örvendeztetnek meg, amely teljes mértékben körülvesz téged.

4K Active HDR technológia

A 4K Active HDR technológia minden egyes jelenetet optimalizál, így teremtve finom részleteket és gazdag, valósághű színvilágot. A többfunkciós HDR-nek köszönhetően, amely a HDR10-et és a HLG-t ötvözi az egy képkockás szerkesztési technológiával, lélegzetelállító HDR-minőségű képekben gyönyörködhetsz.

Négymagos processzor

A pontos képfeldolgozásról és a rendszer gyors működéséről egy erőteljes négymagos processzor gondoskodik, amely korszerű zajcsökkentést, dinamikusabb színeket és gazdagabb kontrasztot biztosít. Intelligens algoritmusokat is alkalmaz annak érdekében, hogy a kis felbontású tartalmat 4K formátumra konvertálja, a részleteket is megőrizve.

Támogatja a hangvezérlést

A Google Assistant és az Amazon Alexa hangvezérlő támogatása lehetővé teszi, hogy kedvenc műsorod nézése közben választ kapj a kérdéseidre, és közvetlenül a képernyőn láthasd az eredményeket, anélkül, hogy meg kellene szakítanod a műsort. Ezen felül gyorsan megkeresheted a kedvenc filmjeidet, zenéidet, vezérelheted a TV funkcióit vagy a kompatibilis okos otthon eszközöket.

Zökkenőmentes játék 4K HDR-ben

A LG NanoCell TV televízió rendkívül gördülékeny játékélményt nyújt, így a játékos azonnal reagálhat a képernyőn zajló eseményekre. A 4K HDR felbontás és a Dolby Atmos technológia támogatásának köszönhetően, amely gazdag térhatású hangot biztosít, csodálatos játékkörnyezetet teremt.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,1 cm
Magasság 91 cm
Mélység 32,37 cm
Magasság talp nélkül 84 cm
Mélység talp nélkül 6,4 cm
Tömeg 25,8 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607u9g1
Termékszám:  65SM8200PLA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15