Oldal frissítése

65" Gogen TVQ 65X852 GWEB

+ 40 hónap jótállás regisztráció után
3,0 2 értékelés
Leárazás -7 %
211 990 Ft 228 990 Ft

65" Gogen TVQ 65X852 GWEB

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Gogen tévé. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 24W-os hangszóró felel. Eme Gogen Smart TV a modern Android operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. Amennyiben a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×200 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 65
Televízió 65

65" Gogen TVQ 65X852 GWEB TV legfontosabb paraméterei

  • A csodálatos Gogen televízióval otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Lenyűgöző látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 24W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme Gogen Smart TV a modern Android operációs rendszert támogatja
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Picture quality indexe 1600 CMR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X biztosítja a hibátlan hangzást
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV és webböngésző
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player és Vodafone TV

Kivételesen éles képi megjelenítés

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Gogen televízió képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást nyújt, amely alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen QLED technológiát használó TV hihetetlen látványt nyújt. A QLED kijelző egyedülálló technológiával bír, amely biztosítja a legjobb színminőséget és az abszolút pontos képi megjelenítést. Akkor is nagyszerű képet kapunk, ha világos szobában vagy oldalról nézzük a képernyőt.

Támogatja a HDR formátumot

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan technológiát támogat, mint HDR10 és Dolby Vision. A HDR10 a kép fényerejét a legnagyobb fényerejű jelenetnek megfelelően állítja be. A Dolby Vision technológiának köszönhetően, a TV ragyogó színekkel kápráztat el minket, még maximális fényerő mellett is. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index bizonyítja, melynek értéke jelen esetben 1600 CMR.

Televízió 65

Használd ki a nagyszerű Gogen TV összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez további eszközök igénybe vétele , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Az aktuális verzió HbbTV. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az okos funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes társ minden háztartásba

Olyan kapcsolódási lehetőségeket biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast és Chromecast. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben.

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a nagyszerű Gogen QLED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha nem találsz semmi érdekeset a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely hála a speciális szkennelési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

89,5 × 146 × 33 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

85,5 × 7,5 cm (ma×mé)

Tömeg:

28,58 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 146 cm
Magasság 89,5 cm
Mélység 33 cm
Magasság talp nélkül 85,5 cm
Mélység talp nélkül 7,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 60 cm
Tömeg 28,58 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 24 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WG960a2a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TVQ 65X852 GWEB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05