Oldal frissítése

55" Toshiba 55UA3D63DG

190 190 Ft

55" Toshiba 55UA3D63DG

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Toshiba televízió. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 20W-os hangszóró felel. Ezen Toshiba Smart TV a modern Android operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 55
Televízió 55

55" Toshiba 55UA3D63DG TV fő tulajdonságai

  • A csodálatos Toshiba TV valódi mozi élményt nyújt
  • Felejthetetlen látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • 350 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző biztosítja a teljesen tiszta és természetes képi megjelenést
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme Toshiba Smart TV a modern Android operációs rendszert támogatja
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Képfeldolgozási indexe 2100 CMR
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Canal+, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video és Vodafone TV

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a nagyszerű Toshiba TV köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást biztosít, amely intelligensen alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 55
Televízió 55

LCD LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Eme LCD LED technológiát alkalmazó TV kiváló vizuális szórakozást nyújt. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket garantál, amelynek köszönhetően még világos helyiségekben is élvezhető lesz a filmezés. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely tiszta képet biztosít.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10 és Dolby Vision. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. Hála a Dolby Vision technológiának, ragyogó színeket élvezhetünk még maximális fényerő mellett is. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index jelzi, melynek pontos értéke 2100 CMR.

Televízió 55

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Ez a modern Android smart TV sok hasznos funkciót rejt, mint Google Assistant. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyedén felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzetet kellene használniuk.

Használd ki a nagyszerű Toshiba televízió összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a modern Toshiba LCD LED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha más elfoglaltság miatt nem tudod megnézni kedvenc műsorod, könnyedén rögzítheted USB-n keresztül egy külső merevlemezre, és nézd meg később. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

75,5 × 124,3 × 24,9 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

72 × 8,1 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

16 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision
Maximális fényerő 350 cd/m2

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Canal+, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 124,3 cm
Magasság 75,5 cm
Mélység 24,9 cm
Magasság talp nélkül 72 cm
Mélység talp nélkül 8,1 cm
Tömeg 16 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WB055y2g20c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  55UA3D63DG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20