Oldal frissítése

55" Thomson 55UB6406

3,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Thomson 55UB6406

Egy 4K Ultra HD okostelevízió még sosem volt ennyire hozzáférhető. Végre itt a lehetőség mindenki számára a modern Smart TV-k világába való belépésnek, és megtapasztalni a fantasztikus funkciókat! A finom felbontásba már elsőre bele fogsz szeretni. Ott, ahol más készülékek feladják, ott kezdődik a B6 sorozat. Még a legrészletesebb feélvétel is tökéletesen éles lesz valósághű színekkel. Hála a fejlett felbontásnövelő (upscaling) algoritmusoknak, még az alacosnyabb felbontású tartalmak is nagyszerűen fognak mutatni. A 800 PPI-s dinamikus index (Picture Performance Index) és a speciális gamer üzemmód pedig boztosítják a folyamatos képet még az akciódús konzoljátékok során is.

Legfontosabb jellemzők

  • Ultra HD 4K felbontású kép tele részletekkel
  • átaakítás 4K-ra alacsonyabb felbontásból
  • 800 PPI-s dinamikus index a tökéletesen folyamatos képéert
  • beépített WiFi, böngésző és egyéb Smart TV funkciók
  • Miracast és MHL az okostelefonokhoz és tabletekhez való kapcsolódáshoz
  • DLNA az otthoni hálózatról történő lejátszáshoz
  • HDMI 2.0 bemenet a 4K-hoz és ARC az AV vevőkhoz és a soundbarokhoz
  • csupán 15 mm-es keret az elegáns megjelenésárt

A szórakozás világa

Ezen újgenerációs Smart TV a maga intuitív kezelőfelületével kényelmesen és gyorsan elvezet Téged a kedvenc alkalmazásaidhoz. Szórakozz, maradj kapcsolatban a barátaiddal a közösségi hálókon keresztül, vagy épp nézd a világ történéseit. Szörfözz az interneten a webböngészővel, hiszen ezen a hatalmas képernyőn valóságos élmény lesz. A vezérléshez ráadásul még különféle USB HID (billentyűzet, egér stb.) szabványnak megfelelő eszközöket is csatlakoztathatsz. Hogy minden úgy működjön, ahogy annak kell, arról a nagyteljesítményű négymagos processzor gondoskodik.

Telepakolva technológiával

A televíziót könnyedén csatlakoztathatod az otthoni hálózatra a vezeték nélküli WiFi kapcsolatnak köszönhetően. Streamelheted a zenét, videót, prezentációt engedhetsz a fotóidról, közvetlenül a számítógépedről a televízió képernyőjére a DLNA által. Még azt is, amit az okostelefonodban játszol le, még azt is megjelenítheted a televízió képernyőjén, hála a Miracastnak, ugyanúgy, mint az MHL 2.0 szabványon alapuló vezetékes technológia esetében. Rendelkezésre áll számos alkalmazás, hogy közvetlenül az okostelefonodból vagy a tabletedből vezérelhesd az okostévéd, legyen szó iOS vagy Android operációs rendszerről. Csatlakoztathatsz pendrive-ot is vagy éppen külső merevlemezt, és azokról is lejátszhatod a tartalmakat. Támogatottak a következő videó- és audioformátumok: videó (AVI / WMV / MP4 / MPG / TS / MKV / OGM),  audio (WMA / MP3). 

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 124,4 cm
Magasság 77,4 cm
Mélység 23,5 cm
Magasság talp nélkül 72,1 cm
Mélység talp nélkül 9,2 cm
Tömeg 15,4 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK680t6m
Termékszám:  55UB6406

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05