Oldal frissítése

55" TCL U55P6006

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" TCL U55P6006

A TCL Smart televíziónak köszönhetően megtapasztalhatod azt, hogy milyen élményt nyújt a kedvenc filmjeid vagy sorozataid megtekintése még élesebb részletekben. Lenyűgöz a kiváló 4K UHD felbontásával, amely mellett nemcsak a részletek tűnnek ki, hanem a színmélység és a milliónyi színárnyalat is. Az árnyalatokat a hangoknál is élvezheted, mivel a televízió hatékony sztereó hangszórókkal van ellátva. A Smart képernyők kategóriájába tartozik, és így az internethez való csatlakoztatás után könnyedén megjelenítheted az internetes tartalmakat, és ezt akár egyszerre is a film nézésével a háttérben. Számol a földi, a kábeles és a műholdas jelek modern szabványaival és feldolgozza ezeket ebbe a csúcsminőségű, extravékony designba.

A 140cm-es TCL U55P6006 Smart televízió főbb jellemzői

  • Modern, vékony design
  • Precíz, nagy 4K UHD felbontás
  • Hatékony sztereó hangszórók
  • Kompatibilis az új DVB-T2 szabvánnyal
  • Kábeles és műholdas jeleket is fogad
  • A Smart TV-k világának funkcióit használja
  • Széles csatlakoztathatóság a sok portnak köszönhetően
  • Intelligens HbbTV, TCL T-Cast és további technológia

Garantált a tökéletes kép és hang

A TCL U55P6006 Smart televízió LCD panellel és közvetlen LED háttérvilágítással rendelkezik. A kiváló 4K UHD felbontással kombinálva, amely 4-szer részletesebb, mint a Full HD, majdnemhogy a cselekménybe ragad, mégpedig a hihetetlenül éles és térhatású képeknek köszönhetően. A felbontás HDR technológiával van meghintve, amely kivételes fényerőt, mély fekete színt biztosít és tökéletesen tükrözi a világos és a sötét árnyalatokat. A Micro-Dimming képes elemezni a képet képernyőfelület közel 100 különböző pontján és egymástól függetlenül módosítani azok fényerejét, amely révén egyedülálló vizuális élményt nyújt. A minőségi élményt a sztereó hangszórók 16 W-os RMS teljesítménye és a Dolby Digital+ technológia támogatása is garantálja.

Lépjen be a jövő Smart világába a TCL U55P6006-tal

A TCL U55P6006 felkészült a jelek vételének jövőbeli változásaira is, amelyek a láthatáron vannak. Teljes mértékben kompatibilis az új földi DVB-T2 szabványokkal, amelyek fokozatosan felváltják a meglévő rendszert. Emellett rendelkezik saját vevőegységgel is, mind a kábeles, mind a műholdas jelekhez.

A televíziót a Smart képernyők közé rangsoroljuk, amely azt jelenti, hogy számos egyéb technológiával rendelkezik. Készen áll a HbbTV technológiával való együttműködésre is. Ezzel böngészheted, fogadhatod vagy kezelheted az összes webes tartalmat az előtérben és a háttérben pedig nyugodtan futtathatod a kedvenc filmedet vagy sorozatodat. Továbbá támogatja a TCL T-Cast technológiát, amely lehetővé teszi számodra a televízió vezérlését az okostelefonodra telepített intelligens alkalmazás segítségével. A hab a tortára az, hogy telepítheted a kedvenc alkalmazásaidat közvetlenül a televízióra az AppStore TCL TV-ről. A számos modern csatlakozó sem hiányozhat a tartozékok, a lejátszók vagy a cserélhető egységek csatlakoztatásához.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 124,9 cm
Magasság 78,8 cm
Mélység 22,2 cm
Magasság talp nélkül 84,2 cm
Tömeg 14 kg

Szín

Szín Szürke
Kód:  WK690c1b
Termékszám:  U55P6006
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15