Oldal frissítése

55" STRONG SRT55UF8733

213 490 Ft

55" STRONG SRT55UF8733

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű STRONG TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel. Ezen STRONG Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését ezüst szín teszi teljessé. Amennyiben a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 55
Televízió 55

55" STRONG SRT55UF8733 TV alapvető jellemzői

  • A nagyszerű STRONG televízió valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Lenyűgöző látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme STRONG Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszert használja
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos biztosítja a tökéletes hangzást
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer és Facebook Watch

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a lenyűgöző STRONG tévé rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia pontos zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé, amely intelligensen alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja. A helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást a sötét helyeken. A local diming természetesen csökkenti a fényerőt, hogy nem következik be minőségromlás a kép világos részén.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen QLED technológiával rendelkező TV nagyszerű vizuális szórakozást biztosít. A QLED kijelzőt forradalmi technológia jellemzi, amely hihetetlenül valósághű képet jelenít meg, páratlanul széles színspektrummal fűszerezve. Tökéletes képet ad még erős fényben vagy oldalról nézve is.

HDR formátum támogatás

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10 és Dolby Vision. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. A Dolby Vision technológiának köszönhetően gazdag színpalettát kapunk még maximális fényerő mellett is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ezen Google TV okos televízió sok hasznos funkciót tartogat, mint Google Assistant. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen és gyorsan felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy újra manuálisan beírnák a címét a billentyűzeten. Mostantól lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a modern STRONG TV összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Az aktuális verzió HbbTV. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Hála az intelligens funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Lehetővé tesz olyan kapcsolódási lehetőségeket más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Chromecast. A moziszerű élményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást tesz lehetővé több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és reálisabb lesz.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a nagyszerű STRONG QLED televízió lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

8

Méretek:

76,7 × 111,1 × 27,4 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

70,9 × 8,9 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

13 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision
Színmélység 8

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Válaszidő 9,5 s

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,1 cm
Magasság 76,7 cm
Mélység 27,4 cm
Magasság talp nélkül 70,9 cm
Mélység talp nélkül 8,9 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 115,07 cm
Tömeg 13 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Ezüst

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W
Maximális fogyasztás 84 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete, Ezüst
Kód:  JT880m09d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SRT55UF8733
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05