Oldal frissítése

55" Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White

5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
301 690 Ft

55" Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis hangulatot? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű Samsung Samsung Lifestyle TV televízió. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fehér szín varázsolja tökéletessé. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 55
Televízió 55

55" Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White tévé kulcsfontosságú jellemzői

  • A nagyszerű Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú TV-vel otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Lenyűgöző látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert kapta
  • Edge LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Képfeldolgozási indexe 3300 CMR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a hibátlan hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass és Vodafone TV

Kivételesen éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung tévé a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén helyezkednek el, ezáltal esztétikailag vonzóbb választás azok számára, akik a vékony és elegáns TV-ket szeretik. A sötét helyeken a helyi fényerő-szabályozás funkció a felelős a háttérvilágításért. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy nincs rossz hatással a kép világos részeire.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Ezen QLED technológiával rendelkező TV magával ragadó szórakozást nyújt. A QLED kijelző egyedülálló technológiával bír, amely széles színskálát képes előállítani, beleértve az élénk és telített színeket is. Teljesen tiszta képet látunk még világos környezetben vagy oldalról nézve is.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index segítségével mérjük, melynek értéke jelen esetben 3300 CMR.

Televízió 55
Televízió 55

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. A VRR technológia lehetővé teszi a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, míg a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást garantál. Eme Samsung televízió nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb gamerek igényeit is.

Televízió 55

Használd ki a fejlett Samsung TV összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az okos funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Így lehetőségünk lesz minden irányból megtekinteni a videót. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a hagyományos videóban nem tehetnénk.

Televízió 55

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a nagyszerű Samsung QLED televízió biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Színmélység:

10 bit

Méretek:

123,74 × 125,49 × 48,28 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

74,83 × 22,1 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

27,2 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG
Színmélység 10 bit

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 125,49 cm
Magasság 123,74 cm
Mélység 48,28 cm
Magasság talp nélkül 74,83 cm
Mélység talp nélkül 22,1 cm
Tömeg 27,2 kg

Szín

Szín Fehér

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Fehér
Kód:  WR176n1
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  QE55LS01BGUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10