Oldal frissítése

55" Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
337 190 Ft

55" Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis hangulatot? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ez a nagyszerű Samsung Samsung Lifestyle TV TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a tengernyi sorozat és film az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fehér szín teszi teljessé. A távirányító a csomag része.

Televízió 55
Televízió 55

55" Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White TV legfőbb paraméterei

  • Ezen Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú televízióval otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel van ellátva
  • Edge LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR és Local Dimming
  • Képfeldolgozási indexe 3300 CMR
  • Dolby Digital Plus gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass és Vodafone TV

Lenyűgözően éles kép

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ezen Samsung televízió rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi pixellel van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén helyezkednek el, ezáltal vonzó lehet azok számára, akik inkább a vékony TV-ket kedvelik. A sötét helyeken a helyi fényerő-szabályozás funkció a felelős a háttérvilágításért. A local diming természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem következik be minőségromlás a kép világos részén.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Eme QLED technológiával rendelkező TV nagyszerű vizuális szórakozást biztosít. A QLED kijelző forradalmi technológiával bír, amely biztosítja a legjobb színminőséget és az abszolút pontos képi megjelenítést. Lehetővé teszi, hogy teljesen tiszta képet lássunk rossz fényviszonyok között és nem megfelelő szögből is.

HDR formátum támogatás

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index alapján lehet megítélni, melynek értéke jelen esetben 3300 CMR.

Televízió 55
Televízió 55

Légy legyőzhetetlen játékos ezzel a nagyszerű Samsung televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens gamereket. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. A VRR-nek köszönhetően a játékok gyönyörűen és simán futnak, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvenciával folyamatos és pontos a mozgás. Ezen Samsung TV hatékony monitorként működik, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

Televízió 55

Használd ki a modern Samsung TV összes smart tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Az okos funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Érdekes tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így a videót bármilyen perspektívából nézhetjük. Ezzel a funkcióval lehetőségünk lesz felfedezni olyan részleteket, amelyek a hagyományos videókban rejtve maradnának.

Televízió 55

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a modern Samsung QLED televízió biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Színmélység:

10 bit

Méretek:

123,74 × 125,49 × 48,28 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

74,83 × 22,1 cm (ma×mé)

Tömeg:

27,2 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG
Színmélység 10 bit

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 125,49 cm
Magasság 123,74 cm
Mélység 48,28 cm
Magasság talp nélkül 74,83 cm
Mélység talp nélkül 22,1 cm
Tömeg 27,2 kg

Szín

Szín Fehér

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Fehér
Kód:  WR176n1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE55LS01BGUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10