Oldal frissítése

55"-os Samsung QE55QN95D QE55QN95D

Ingyenes
szállítás boltjainkba
594 890 Ft

55"-os Samsung QE55QN95D QE55QN95D

Szívesen élveznéd otthon is a filmeket mozi minőségben? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung Neo QLED TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy elvarázsoljon a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín egészíti ki. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 300×200 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 55
Televízió 55

55"-os Samsung QE55QN95D QE55QN95D televízió fontosabb paraméterei

  • A csodálatos Samsung Samsung Neo QLED sorozatú TV-vel olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Nagyszerű látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Mini LED háttérvilágítást kapott
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Képfeldolgozási indexe 80 PPI
  • Dolby Atmos gondoskodik a mozis hangélményről
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

Meglepően tökéletesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ezen Samsung tévé tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely nagy élességet garantál. A jobb helyi fényerő és kontraszt elérése érdekében a Mini LED technológia rengeteg zónára oszlik.

Televízió 55
Televízió 55

Lélegzetelállító látvány egymilliárd színnel – ez a Neo QLED

Ha valósághű, hihetetlenül dinamikus látványt keresel, amely magával ragad, a Samsung Premium Neo QLED TV a megfelelő választás. A Quantum Matrix technológiát innovatív Mini LED háttérvilágítással kombinálja, amely képes az úgynevezett helyi fényerő-szabályozásra. Ennek köszönhetően a képnek csak egy bizonyos része lesz világos, és a sötét területek teljesen elhalványíthatók vagy teljesen kikapcsolhatók. Tehát a fekete valóban fekete lesz, és a kép dinamikája egy teljesen új dimenziót ér el.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index segítségével kapjuk meg, melynek értéke 80 PPI.

Televízió 55
Televízió 55

Légy legyőzhetetlen játékos ezzel a nagyszerű Samsung televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, míg a gyors frissítési frekvencia gondoskodik a hihetetlenül rövid válaszidőről. Ezen Samsung TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Ezen Tizen okos TV sok hasznos funkciót tartogat, mint Bixby. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen társunkká válhat az elektronika világában. Rendkívül gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyen és gyorsan felfedezik kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a fejlett Samsung televízió összes smart tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a 360°-os videólejátszás. Amikor 360°-os videót játszunk le TV-n, a felhasználó a vezérlővel mozoghat a videóban, és minden irányba elforgathatja tekintetét.  Ez megnyitja a lehetőséget a környezet és olyan részletek felfedésére, amelyek rejtve maradnak egy normál videóban.

Az ideális TV mindenki számára

Lehetővé tesz olyan vezeték nélküli kapcsolatokat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5 és WiFi 5. A moziszerű élményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang jóval pontosabban és hitelesebben terjed a térben.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a modern Samsung QLED TV le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha éppen semmilyen érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani. A speciális PIP (kép a képben) funkcióval lehetséges, hogy két külön forrásból származó képet lássunk egy képernyőn.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Színmélység:

10 bit

Méretek:

76,84 × 122,54 × 23,21 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

70,66 × 2,13 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

25,4 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V és 100-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG
Színmélység 10 bit

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V, 100-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 122,54 cm
Magasság 76,84 cm
Mélység 23,21 cm
Magasság talp nélkül 70,66 cm
Mélység talp nélkül 2,13 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 36,4 cm
Tömeg 25,4 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR175n9
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  QE55QN95DATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05