Oldal frissítése

55" LG 55SM9010PLA

4,8 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55SM9010PLA

Harmonikus, ultravékony kialakítás

A modern 139 cm-es (55 cm) modern LG 55SM9010 4K televízió rendkívül karcsú kialakítással és minimalista kerettel érkezik, hogy minden modern belső térrel harmonizáljon. A lekerekített fém állvány tovább fokozza az egyedi megjelenést.

Csúcskategóriás NanoCell kijelző 4K felbontással

Az LG 55SM9010 intelligens televízió csúcstechnológiájú ano Cell kijelzővel rendelkezik, amely teljesen lenyűgöző képminőséget, pontos színreprodukciót és kiváló betekintési szöget kínál. A 4K Ultra HD képernyő 4-szer nagyobb felbontást nyújt, mint a hagyományos Full HD televíziók, így tisztább és élesebb képet élvezhetsz lenyűgöző részletekkel.

Kifinomult színtisztaság

Az LG Nano Cell kijelző speciális nanorészecskéket használ, amelyek folyamatosan optimalizálják az egyes színeket, így teszik lehetővé a teljes színspektrum létrehozását a kifogástalanul valósághű és élénk képvilágért.

Intenzív fekete árnyalatok

A Full Array Local Dimming technológia (helyi fényerőszabályozás) pontos háttérvilágítás-vezérlést használ, hogy a képernyőn sötétebb fekete színek jellemezte részletes képvilágot alkosson. Az eredmény egy sokkal mélyebb kontraszt, amely a világos területeket élénkebbé, a sötét területeket pedig természetesebbé teszi.

Pontos színek még széles betekintési szög esetén is

Az LG NanoCell képernyő széles betekintési szöggel büszkélkedhet, hogy torzításmentes, valósághű színeket és csodálatos felbontású páratlan képminőséget élvezhess bárhol a nappaliban.

Dolby Vision & Atmos a moziszerű élményért

A Dolby Vision technológia a dinamikus metaadatok felhasználásával bővíti ki a színpalettát és a kontraszttartományt a kép képkockánkénti automatikus optimalizálása érdekében. A Dolby Atmos audiotechnika hihetetlenül valósághű térhatású hangzást biztosít az igazán átható szórakoztató élményért. Az eredmény lélegzetelállító képvilág és hangzás, úgy, ahogyan a filmalkotók kigondolták, a digitális mozihoz hasonló minőségben.

4K Cinema HDR - a filmrendezők elképzelése valóra vált

A 4K Cinema HDR technológia a legtöbb HDR formátumot támogatja, amellyel a filmkészítők elképzelését közvetlenül a TV-képernyőn láthatod viszont. A Dolby Vision ™, az Advanced HDR (Technicolor), a HDR10 Pro és a HLG Pro képalkotó technológiák segítségével a televízió lenyűgözően realisztikus képet hoz létre elképesztő fényerővel és professzionális színekkel, amelyeket a méltán elismert hollywood-i Technicolor stúdió optimalizált.

Alpha 7 második generációs intelligens processzor

A nagy teljesítményű, második generációs Alpha 7 intelligens processzor továbbfejlesztett kép- és hangminőséget biztosít egy valóban látványos 4K HDR nézői élményért. Az intelligens mélységtanulás-technológia a tartalom és a környezeti fény elemzésével optimalizálja a képtisztaságát, élességét, részletességét és fényerőt. Az audiokimenetet egy intelligens algoritmus dolgozza fel, amely képes a 2-csatornás hang keverésére majd abból virtuális 5.1-es hanghatást konvertálására.

Hangvezérlés támogatása

A Google Assistant és az Amazon Alexa hangvezérlés támogatásával választ kaphatsz kérdéseidre, miközben a kedvenc műsoraidat nézed anélkül, hogy meg kellene szakítani a megtekintett tartalmakat. Továbbá lehetőséged van a kedvenc filmjeid és zenéid gyors keresésére illetve a televízió vagy a kompatibilis intelligens otthoni eszközök beállítására is hangvezérléssel.

Zökkenőmentes játék 4K HDR minőségben

Az LG NanoCell TV kivételesen sima játékélményt nyújt, így a játékosok azonnal reagálhatnak a képernyőn zajló eseményekre. A hihetetlen 4K HDR felbontás és a Dolby Atmos technológia támogatásával gazdag térhatású hangzást nyújt, így csodálatos játékkörnyezetet teremt.

Galéria mód

Tekintsd meg bolygónk csodáit galéria módban, és élvezd a lenyűgöző képeket és művészeti alkotásokat a világ minden tájáról anélkül, hogy elhagynád a nappali kényelmét. Egy egyszerű hangutasítással vagy egy gombnyomással a távirányítón eléd tárul a természet és a művészet hihetetlen szépsége.

Professzionális, teljesen valósághű színek

A neves SpectraCal szakértői által tervezett CalMAN® automatikus kalibrálás folyamatos és pontos színeket képez, amelyekre valóban illik a valósághű jelző. A színbeállítás a kalibráló szoftverrel teljesen automatikus, kézi beavatkozás nélkül történik.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,2 cm
Magasság 78,1 cm
Mélység 26,31 cm
Magasság talp nélkül 70,9 cm
Mélység talp nélkül 6,25 cm
Tömeg 17,6 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607n6p5
Termékszám:  55SM9010PLA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20