Oldal frissítése

55" KIVI 55U750NB

3,2 5 értékelés
155 690 Ft

55" KIVI 55U750NB

A KIVI 55U750NB TV még több tartalmat és szórakozást kínál

A KIVI több éves iparági tapasztalatot épített be az Android TV okostévébe. Ezért a KIVI 55U750NB számos előnyt és lehetőséget kínál a változatos tartalmak kiváló minőségben történő élvezetéhez. A minimalista kialakításnak köszönhetően a tévé bármilyen belső térbe illeszkedik. A KIVI 55U750NB okostévé egy új, nagy teljesítményű processzort használ, amely több információt képes feldolgozni és minden szakaszban fenntartani a sebességet. A KIVI 55U750NB okostévé fő vonzereje természetesen a képminőség. A részletes4K felbontás nagyszerű képet biztosít. A képoptimalizáláshoz a TV olyan technológiákat használ, mint a HDR, a Super Contrast Control, az Ultra Clear és a Max Vivid. A zökkenőmentes videolejátszást és átmeneteket a MEMC technológia és az alacsony késleltetésű ALLM üzemmód biztosítja.

A KIVI 55U750NB Android Smart TV legfontosabb jellemzői

  • Google ökoszisztémára épülő Android TV
  • A KIVI 55U750NB agilis és stabil működésével emelkedik ki
  • Részletes 4K felbontás 55 hüvelykes képátlóval
  • Közvetlen LED háttérvilágítás
  • A Smart TV két 12 W-os hangszóróval rendelkezik, JVC hanggal
  • Az Ultra Clear technológia részletgazdag képet biztosít
  • Optimalizált kontraszt a Super Contrast Control segítségével
  • Stílusos kialakítás minimális kerettel és vékony fémlábakkal
  • Az előre telepített Kivi Media 2.0 alkalmazás számos tartalomhoz biztosít hozzáférést
  • Négymagos processzor
  • A MEMC technológia zökkenőmentes videót és átmeneteket biztosít
  • Alacsony késleltetésű ALLM üzemmód
  • DVB-T2, DVB-C, DVB-T, DVB-T, HbbTV tunerek
  • Felhőalapú játéktámogatás
  • Bluetooth és Wi-Fi vezeték nélküli technológiák támogatása
  • A VESA szabvány 200 × 200 mm-es támogatása
  • Kiterjesztett 3 éves kijelzőgarancia

Intelligens TV karcsú kerettel és vékony lábakkal

A KIVI 55U750NB Android TV elegáns fémlábakon áll, amelyek kiemelik a minimalista kialakítást. A vékony keretek pedig egyáltalán nem zavaróak, és segítenek jobban élvezni a képernyő látott tartalmat. Az oldalsó keretek mindössze 2,6 mm vastagok. A KIVI 55U750NB okostévé dizájnkoncepciójával bármilyen enteriőrbe illeszkedik. 

A HDR sokkal több színt jelenít meg

A KIVI Smart TV HDR technológiát használ, így a képernyőn látottak mindig természetesnek fognak tűnni. A KIVI 55U750NB azonnal felismeri és a lehető legjobb minőségben továbbítja a HDR-tartalmakat. 

A KIVI 55U750NB tiszta, részletgazdag képpel rendelkezik

A 4K felbontású kép az Ultra Clear technológiának köszönhetően igazán tiszta lesz. A KIVI 55U750NB okostévé a kép minden egyes részletét feldolgozza az élesség és a kontraszt javítása érdekében. 

Optimalizált kontraszt a Super Contrast Control segítségével

A KIVI 55U750NB Android TV képernyőjén minden részlet kiemelkedik, még a sötétebb részeken is. A Super Contrast Control technológia automatikusan és helyileg állítja be a kontrasztot. 

A KIVI 55U750NB zökkenőmentesen jeleníti meg a dinamikus jeleneteket

Élvezd a simább lejátszást még alacsony képkockasebességnél is. A KIVI 55U750NB Smart TV MEMC technológiával rendelkezik, amely további képeket hoz létre a hiányosságok pótlására. Mindez kiküszöböli a képszakadást és a pontatlanságot. 

Max Vivid fényerő-növelő technológia

Nem számít, milyen tartalmat nézel. A fényerő mindig ideális lesz a KIVI 55U750NB TV-n. A Max Vivid optimalizálja az SDR-tartalmat az egyes részek fényerejének külön-külön történő növelésével.

Alacsony késleltetés játékmódban

Van játékkonzolod?Ha igen, akkor értékelni fogod egy olyan játékmód jelenlétét, amellyel a lehető legtöbbet hozhatod ki a konzolban rejlő lehetőségekből. Játék üzemmódban a KIVI 55U750NB kikapcsolja a háttérfunkciót, így minden energiát csak a játékra fordít. 

Produktív platform gyors processzorral

A modern, nagy teljesítményű processzor gyors és zökkenőmentes interakciót tesz lehetővé a TV használata közben. Ezért a KIVI 55U750NB több funkciót és több információt képes kezelni minden egyes fázisban. Az új GPU-mag elegendő teljesítményt nyújt az olyan funkciók használatához, mint a MEMC, ALLM, Max Vivid és más rendszerek.

Finomhangolt hangzás a JVC-től

A KIVI 55U750NB okostévé két beépített 12 W-os hangszóróval rendelkezik, amelyeket a neves japán JVC céggel együttműködve kalibrálták, így igazán kiváló minőségű hangrendszerrel várhatod kedvenc műsoraid, filmjeid, zenéid és játékaid lejátszását. 

Google ökoszisztémára épülő Android TV 11

Az Android Smart TV a legegyszerűbb módja annak, hogy élvezd a szeretett tartalmak nézését. Alkalmazások széles választékából választhatsz, videókat streamelhetsz és zenét hallgathatsz. Mivel a KIVI TV az Android TV operációs rendszer új verziójával rendelkezik, agilis és stabil működésre számíthatsz. 

  • Alkalmazások széles választékát tartalmazó alkalmazásbolt
  • Google ökoszisztémára épülő operációs rendszer
  • Gyors és stabil működés
  • Felhasználóbarát felület
  • Széleskörű kompatibilitás
  • Bővíthető memória

A Smart TV több tartalmat kínál a KIVI Media 2.0-val

Merülj el a szórakozás világában a KIVI Media 2.0 segítségével a játékok, TV-csatornák és gyakorlatok világában.  Az alkalmazást már előre telepítve találod a KIVI 55U750NB készülékén, így rögtön belevághatsz a különböző tartalmak böngészésébe. 

Gyakorolj kényelmesen otthonról a Fitness szekcióban

A KIVI 55U750NB készüléknek köszönhetően nem kell fitneszközpontokba vagy edzőterekre járnod. Válassz olyan időpontot az edzésre, amely megfelel számodra. A Fitness szekcióban a kétszeres testépítő világbajnok ajánlásait és programjait találod. Válaszd ki a kívánt edzésprogramot, és tartsd magad fitten az okostévével.

További lehetőségek a játékok élvezetére

A KIVI 55U750NB okostévé a KIVI Media alkalmazással együttműködve lehetővé teszi a felhőalapú játékot és a legnépszerűbb játékokat. A felhasználók 60 perc ingyenes játékot kapnak.  

A KIVI Android TV AirConsole-lal szórakoztatja a családot és a barátokat

Dőlj hátra, ragadd meg az okostelefonodat, és játssz a több, mint 90 játék egyikével. Az okostelefonod szolgál a játékok irányítására. A KIVI 55U750NB-n egyszerre akár 16 játékos is játszhat.

Élvezd az oktató és szórakoztató tartalmakat

A KIVI 55U750NB okostévé felhasználói egyéves ingyenes előfizetést kapnak a Da Vinci Kids oktató és szórakoztató platformra. Itt számos interaktív és szórakoztató anyagokkal ellátott videót, valamint okostelefonra vagy tabletre készült játékokat nézhetsz meg. 

A KIVI ügyfélszolgálata 24/7 elérhető

Ha bármilyen kérdésed van, fordulj a KIVI ügyfélszolgálatához. Ott minden kérdésére válaszolnak a KIVI termékekkel kapcsolatban. Kényelmes kommunikációs csatornákat használhatsz, ahol a támogatás a nap 24 órájában elérhető. 

KIVI 55U750NB Smart TV kijelző kiterjesztett garanciával

Mivel a gyártó meg van győződve a KIVI 55U750NB minőségéről, 3 év kiterjesztett garanciát biztosít a kijelzőre.

Ergonomikus távirányító

A távirányító ergonomikus formájának köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kézbe. A vezérlőbe mikrofon került beépítésre a hangutasítások teljesítéséhez. A stabil kapcsolatot a Bluetooth LE modul biztosítja, ezenkívül a mutató kiegészítő funkciót is használhatod. 


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HLG
Színmélység 10 bit

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Canal+, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Vodafone TV
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Válaszidő 6,5 ms

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Chromecast
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123 cm
Magasság 77 cm
Mélység 26 cm
Magasság talp nélkül 71 cm
Mélység talp nélkül 6,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 110,3 cm
Tömeg 16,5 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK50a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  55U750NB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05