Oldal frissítése

55" Hisense H55NEC5200

4,5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Hisense H55NEC5200

Ultravékony televízió 4K felbontással

A Hisense H55NEC5200 televízió egyesíti az intelligens funkciókat és a kiváló képélességet Ultra HD felbontásban. Az összes funkció kényelmes irányításáért és a gyors hozzáférésért az online tartalmakhoz modern Vidaa Lite 2.0 felhasználói felülettel szerelték fel.


A Hisense H55NEC5200 televízió fő jellemzői

  • Képátló: 55" (126 cm)
  • A képfelbontás 3840 x 2160 px 4K Ultra HD
  • Átlátható Vidaa felület az intelligens szórakozásért
  • Az összes funkció gyorsan működik (4magos processzor)
  • DVB-S2 / C / T2 HEVC (H.265) vétel
  • H.265 dekóder videók stream-eléséhez
  • Vezeték nélküli csatlakozás a hálózathoz Wi-Fi-n keresztül
  • 2× USB port (1× 3.0) programok lejátszására és rögzítésére
  • 3× HDMI, CI+, LAN, DLNA, MHL, HbbTV

Intuitivní ovládání funkcí

Vidaa Lite felhasználói felület

A modern és átlátható Vida Lite 2.0 felhasználói felület lehetővé teszi a Hisense TV H55NEC5200 televízió fő funkcióinak gyors ellenőrzését, beleértve a könnyű hozzáférést az online szolgáltatásokhoz és a multimédiás tartalmakhoz a csatlakoztatott külső forrásokból. A rendszer a négymagos processzornak köszönhetően gyorsan és zökkenőmentesen fut.

Zlepšení kvality obrazu

A televízió képességeinek teljes kihasználása

A 4K Upscaling funkció 4K minőségűvé kódolja az FHD jelet, amelynek köszönhetően lehetővé teszi, hogy a nézők még kisebb felbontású tartalmak esetében is teljes mértékben kiélvezhessék a kiváló minőségű képet. A pixelek szokásos négyszeres megnövelése helyett a 4K Upscaling funkció kiszámítja az összes szomszédos képpont színét, és automatikusan megvizsgálja, hogyan tudja a legjobban kompenzálni ezeket a pixeleket a Hisense TV H55NEC5200 televíziónak.

Élvezz ki minden részletet az Ultra HD-vel

A Hisense 4K UHD négyszeres képfelbontást kínál a hagyományos Full HD TV-khez képest. Ennek köszönhetően a legapróbb részleteket is kiélvezheted, és magával ragadó látványt élhetsz át, amely hasonlít a mozis filmnézéshez, de közvetlenül a saját nappalidban, a Hisense H55NEC5200 televízióval.

Připravena na budoucnost

A TV készen áll a jövőre

A Hisense H55NEC5200 televízió kompatibilis a H.264 kodekkel, amely Advanced Video Coding (AVC) néven is ismert és a H.265 kodekkel, amely HEVC-ként is ismert. Ezekkel a kodekekkel semmilyen 4K felbontású felvétel lejátszása sem lesz probléma, még az új DVB-T2 digitális műsorszórásra való átállás után sem.

Sdílení obsahu přes Wi-Fi

Tartalom megosztása WiFi-n keresztül

Csatlakoztasd a Hisense H55NEC5200 televíziót a vezeték nélküli hálózathoz WiFi interfésszel, és közvetlenül a nagy tévéképernyőn oszthatod meg könnyedén a hordozható eszközödön található képeket, videókat, zenét, stb. Ráadásul az összes művelet vezeték nélkül a mobiltelefonodról vagy a tabletedről is vezérelheted.

Online streamování obsahu

4K tartalom online stream-elése

Egyetlen érintéssel bejuthatsz a hihetetlen 4K tartalmak világába, ahol az összes filmet maximális részletességgel élvezheted, és amely teljesen elnyel. Mindössze csatlakoztatni kell a Hisense H55NEC5200 televíziót a hálózathoz, kiválasztani a csatornát, és már semmi sem akadályozza, hogy belemerülj a történetbe.

Youtube, Netflix, Amazon

Hozzáférés a kedvenc szolgáltatásaidhoz

A televízió távirányítójának egyetlen gombjának megnyomásával azonnal hozzáférhetsz a kedvenc YouTube, Netflix és Wuaki szolgáltatásaidhoz, amelyen keresztül több száz remek filmet és TV sorozatot élvezhetsz. Többé már nem kell a tévéműsorhoz igazodnod, most azt nézhetsz, amire éppen kedved van.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 125 cm
Magasság 78,6 cm
Mélység 27,8 cm
Magasság talp nélkül 72,1 cm
Mélység talp nélkül 8,5 cm
Tömeg 16,5 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020n1
Termékszám:  H55NEC5200
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15